4 °C Budapest

Havi bruttó 3600 forint a korlátlan ADSL!

Pénzcentrum
2006. augusztus 23. 08:11

Az Externet őszi akciója ismét padlóra küldi az árakat. Az internetszolgáltatónál év végéig nulla forintos havidíjért vagy havi bruttó 3600 forintért lehet korlátlan szélessávú szolgáltatáshoz jutni.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Az Externet új akciójában a korlátlan PrePaid 512Kbit ADSL csomag mindössze havi bruttó 3600 forintért előfizethető. A szolgáltatás kedvező díját a hagyományosan ügyfélbarát árképzés és a költséghatékony éves számlázási rend teszi lehetővé, azoban az előfizetők nem csupán kedvező árú, hanem kiváló minőségű internet hozzáférést és magas színvonalú kiszolgálást is kapnak. Valamennyi Externet ADSL csomag 3 db e-mail címet és 50 Mbyte tárhelyet is tartalmaz.

Szintén augusztus 23-tól rendelhető az 512 Kbit/s ADSL csomag havidíjas változata, mely év végéig, azaz több mint 4 hónapon át nulla forintos havidíjjal, azt követően pedig havi bruttó 5490 forintért adatforgalmi díj nélkül korlátlan, szélessávú internet hozzáférést biztosít.

Az Externet a belépő szintű akciós csomagjai mellett a magasabb sávszélességű hozzáférések árát is jelentősen csökkentette. Az akció szeptember közepéig tart.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 7. 07:20