16 °C Budapest

Tesco: az is baj, ha tele van a kocsi...

Pénzcentrum
2006. augusztus 18. 16:00

A Tesco áruházlánc lecseréli a már-már tradícionálissá vált reklámjait a bevásárlókocsikon.

A Tesco áruházlánc lecseréli a már-már tradícionálissá vált reklámjait a bevásárlókocsikon.

A Tesco áruházlánc, 1999-es bevezetése óta először változtat a bevásárlókocsain elhelyezett kétoldalas hirdetéseken. A döntést azzal indokolják, hogy a jelenlegi hirdetések nem praktikusak, a kocsiban lévő áruk eltakarják a belső oldalt. Az SAS készítette el az új hirdetések design-ját, amelyek a kocsik fogantyúján lesznek elhelyezve, hogy a vásárlás teljes ideje alatt láthatóak legyenek. Az új formát 300 áruházban és 150,000 kocsin fogják elsőkörben alkalmazni.

Júniusra és júliusra egy kevéssé ismert FMCG márka bérelte ki a reklámfelületeket, amelyekkel augusztustól a Beiersdorf, a Nivea gyártója kívánja a termékei promócióját támogatni. A hirdetők regionális alapon foglalhatják majd le a kampányokat, és egy az SAS által léterehozott weboldalon keresztül férnek majd hozzá a legfrissebb információkhoz.

A reklámfelületeket a Tesco saját média ügynöksége, a Media Services értékesíti majd, amely biztosítja a reklámozóknak azt a lehetőséget, hogy a bevásárlókocsikon elhelyezett reklámokat integrált kampány részeként alkalmazzák.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?