Indul a "gazdaságos internet", az ADSL3G+

Pénzcentrum
2006. augusztus 16. 11:50

2006. augusztus 16., Budapest - Elsőként kínál havi bruttó 4.992 forintért vezetékes telefon előfizetés nélküli internetszolgáltatást új akciójában a TVnet Kft. A mától kezdődő és szeptember végéig tartó, lakossági és üzleti ügyfelek számára egyaránt meghirdetett ADSL3G+ elnevezésű akció főként azoknak nyújt kedvező megoldást, akik - sok esetben előnytelen és drága - telefon előfizetésüket az internet-elérés miatt voltak kénytelenek fenntartani. A TVnetnél az ügyfelek eldönthetik, hogy szükségük van-e továbbra is vezetékes telefonra, vagy e nélkül élvezik a "hálószabadságot".


Egyedülálló ADSL3G+ akciót hirdet Budapesten új és jelenlegi ügyfelei részére a TVnet: olyan korlátlan, ADSL technológián alapuló, gazdaságos internetszolgáltatást kínál, amelyhez nem szükséges vezetékes telefon előfizetés. A cég mától szeptember végéig tartó ADSL3G+ akciójának keretében, korlátlan letöltéssel és 1 éves hűségnyilatkozattal a lakossági alapcsomagot (1024 Kbps) mindössze havi bruttó 4.992 forintért, míg az üzleti alapcsomagot (2500 Kbps) havi nettó 7.200 forintért kínálja. Az ADSL3G+ szolgáltatással éves szinten kb. 40 ezer forintot takaríthat meg, aki eddig havidíjat fizetett vezetékes telefonvonalának fenntartásáért.

Az ADSL3G akcióban azok vehetnek részt, akik aktív, havidíjas vezetékes telefonvonallal rendelkeznek a fővárosban. Az ADSL3G+ esetében az ügyfél a létesítést követően lemondja korábbi vezetékes telefon előfizetését, míg a hagyományos ADSL-nél mindenképpen szükséges a vezetékes telefon megléte. Amennyiben valaki rendelkezik ADSL előfizetéssel, úgy az ADSL3G+ létesítése a szerződésének megszűnése után kezdődik, ezt követi a szolgáltatás kiépítésének elindítása, amely kb. 15-20 munkanapot vesz igénybe. Az internetszolgáltatás az átállás alatt is - a TVnet által aktivált azonosítókkal - kiesésmentesen és zavartalanul működik, azon a sebességen, amelyen az ügyfél korábbi szolgáltatójánál volt. Ha a megrendelő nem rendelkezik ADSL-el, a szolgáltatás kiépítésének ideje hosszabb, kb. 30 munkanap.

"Az internet előfizetők körében végzett ügyfélszolgálati felmérésünk szerint a megkérdezettek 80%-a támogatja a vezetékes telefonvonal nélküli internetezés lehetőségét, és közel 60%-a vélte úgy, hogy egyáltalán nincs szükségük vezetékes telefonra, amit sok esetben csak az internet-elérés miatt tartanak fenn. A gazdaságos szélessávú opció lehetővé teszi az internet-penetráció növekedését hazánkban, így még több család és fiatal számára lesz elérhető a napjainkban egyre inkább nélkülözhetetlenné váló világháló" - nyilatkozta ifj. Lengyel Tibor, a TVnet ügyvezető igazgatója, és hozzátette, hogy terveik között szerepel az ADSL3G+ szolgáltatás vidéken történő bevezetése is, jelenleg az elindításhoz szükséges feltételek felmérése tart.

A gyors és rugalmas ügymenet érdekében minden új megrendelés és a TVnet jelenlegi ügyfeleinek szerződésmódosítása online módon, a cég weboldalán történik, így mindent az ügyfél regisztrál és határoz meg. A www.tvnet.hu oldalon a zökkenőmentes szolgáltató váltás folyamatához szükséges minden műszaki és egyéb háttér információ megtalálható.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem