2 °C Budapest

Indul a "gazdaságos internet", az ADSL3G+

Pénzcentrum
2006. augusztus 16. 11:50

2006. augusztus 16., Budapest - Elsőként kínál havi bruttó 4.992 forintért vezetékes telefon előfizetés nélküli internetszolgáltatást új akciójában a TVnet Kft. A mától kezdődő és szeptember végéig tartó, lakossági és üzleti ügyfelek számára egyaránt meghirdetett ADSL3G+ elnevezésű akció főként azoknak nyújt kedvező megoldást, akik - sok esetben előnytelen és drága - telefon előfizetésüket az internet-elérés miatt voltak kénytelenek fenntartani. A TVnetnél az ügyfelek eldönthetik, hogy szükségük van-e továbbra is vezetékes telefonra, vagy e nélkül élvezik a "hálószabadságot".

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Egyedülálló ADSL3G+ akciót hirdet Budapesten új és jelenlegi ügyfelei részére a TVnet: olyan korlátlan, ADSL technológián alapuló, gazdaságos internetszolgáltatást kínál, amelyhez nem szükséges vezetékes telefon előfizetés. A cég mától szeptember végéig tartó ADSL3G+ akciójának keretében, korlátlan letöltéssel és 1 éves hűségnyilatkozattal a lakossági alapcsomagot (1024 Kbps) mindössze havi bruttó 4.992 forintért, míg az üzleti alapcsomagot (2500 Kbps) havi nettó 7.200 forintért kínálja. Az ADSL3G+ szolgáltatással éves szinten kb. 40 ezer forintot takaríthat meg, aki eddig havidíjat fizetett vezetékes telefonvonalának fenntartásáért.

Az ADSL3G akcióban azok vehetnek részt, akik aktív, havidíjas vezetékes telefonvonallal rendelkeznek a fővárosban. Az ADSL3G+ esetében az ügyfél a létesítést követően lemondja korábbi vezetékes telefon előfizetését, míg a hagyományos ADSL-nél mindenképpen szükséges a vezetékes telefon megléte. Amennyiben valaki rendelkezik ADSL előfizetéssel, úgy az ADSL3G+ létesítése a szerződésének megszűnése után kezdődik, ezt követi a szolgáltatás kiépítésének elindítása, amely kb. 15-20 munkanapot vesz igénybe. Az internetszolgáltatás az átállás alatt is - a TVnet által aktivált azonosítókkal - kiesésmentesen és zavartalanul működik, azon a sebességen, amelyen az ügyfél korábbi szolgáltatójánál volt. Ha a megrendelő nem rendelkezik ADSL-el, a szolgáltatás kiépítésének ideje hosszabb, kb. 30 munkanap.

"Az internet előfizetők körében végzett ügyfélszolgálati felmérésünk szerint a megkérdezettek 80%-a támogatja a vezetékes telefonvonal nélküli internetezés lehetőségét, és közel 60%-a vélte úgy, hogy egyáltalán nincs szükségük vezetékes telefonra, amit sok esetben csak az internet-elérés miatt tartanak fenn. A gazdaságos szélessávú opció lehetővé teszi az internet-penetráció növekedését hazánkban, így még több család és fiatal számára lesz elérhető a napjainkban egyre inkább nélkülözhetetlenné váló világháló" - nyilatkozta ifj. Lengyel Tibor, a TVnet ügyvezető igazgatója, és hozzátette, hogy terveik között szerepel az ADSL3G+ szolgáltatás vidéken történő bevezetése is, jelenleg az elindításhoz szükséges feltételek felmérése tart.

A gyors és rugalmas ügymenet érdekében minden új megrendelés és a TVnet jelenlegi ügyfeleinek szerződésmódosítása online módon, a cég weboldalán történik, így mindent az ügyfél regisztrál és határoz meg. A www.tvnet.hu oldalon a zökkenőmentes szolgáltató váltás folyamatához szükséges minden műszaki és egyéb háttér információ megtalálható.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 7. 07:20