27 °C Budapest

Önként jönnek és itt hagyják a fogukat

Pénzcentrum
2006. augusztus 4. 09:30

Legújabban már az olaszok is érdeklődnek a világviszonylatban relatíve olcsónak számító magyar fogorvosi ellátás iránt, ezt bizonyítja az is, hogy a milánói Holident utazási iroda által néhány hete beindított szolgáltatás egyre több embert vonz. A csomag kezeléssel egybekötött túrát tartalmaz.

Legújabban már az olaszok is érdeklődnek a világviszonylatban relatíve olcsónak számító magyar fogorvosi ellátás iránt, ezt bizonyítja az is, hogy a milánói Holident utazási iroda által néhány hete beindított szolgáltatás egyre több embert vonz. A csomag kezeléssel egybekötött túrát tartalmaz - írja a Magyar Hírlap.

A budapesti fogászati klinikákon átlagosan 30-70%-kal olcsóbban teszik rendbe a páciens fogait, mint Lombardiában.

Az Io Donna című olasz női magazin összeállítása szerint három korona és egy fogtömés Budapesten 800 euróba (220 ezer Ft), Milánóban viszont 1,500 euróba, azaz 412 ezer forintba kerül. Egy komplikáltabb kezelésen a lap szerint akár egy luxusautó árát is megspórolhatja a látogató.

Az osztrák és svájci fogturizmusnak régi hagyománya van a nyugati határ közelében, Sopronban mintegy 400 orvos praktizál, a várost ezért a fogorvosok városának is nevezik. Legújabban az olaszok is csatlakoztak a látogatók táborához, ám ők a britekkel együtt elsősorban a fővárosi rendelőket keresik fel.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 26. vasárnap
Jusztina
38. hét
Szeptember 26.
Az európai nyelvek napja
Szeptember 26.
A siketek világnapja
Szeptember 26.
Tengerészeti világnap
Szeptember 26.
A tiszta hegyek napja
Szeptember 26.
A fehér kendő napja
Szeptember 26.
A szív világnapja
Szeptember 26.
A Szentírás vasárnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?