18 °C Budapest

Önként jönnek és itt hagyják a fogukat

Pénzcentrum
2006. augusztus 4. 09:30

Legújabban már az olaszok is érdeklődnek a világviszonylatban relatíve olcsónak számító magyar fogorvosi ellátás iránt, ezt bizonyítja az is, hogy a milánói Holident utazási iroda által néhány hete beindított szolgáltatás egyre több embert vonz. A csomag kezeléssel egybekötött túrát tartalmaz.

Legújabban már az olaszok is érdeklődnek a világviszonylatban relatíve olcsónak számító magyar fogorvosi ellátás iránt, ezt bizonyítja az is, hogy a milánói Holident utazási iroda által néhány hete beindított szolgáltatás egyre több embert vonz. A csomag kezeléssel egybekötött túrát tartalmaz - írja a Magyar Hírlap.

A budapesti fogászati klinikákon átlagosan 30-70%-kal olcsóbban teszik rendbe a páciens fogait, mint Lombardiában.

Az Io Donna című olasz női magazin összeállítása szerint három korona és egy fogtömés Budapesten 800 euróba (220 ezer Ft), Milánóban viszont 1,500 euróba, azaz 412 ezer forintba kerül. Egy komplikáltabb kezelésen a lap szerint akár egy luxusautó árát is megspórolhatja a látogató.

Az osztrák és svájci fogturizmusnak régi hagyománya van a nyugati határ közelében, Sopronban mintegy 400 orvos praktizál, a várost ezért a fogorvosok városának is nevezik. Legújabban az olaszok is csatlakoztak a látogatók táborához, ám ők a britekkel együtt elsősorban a fővárosi rendelőket keresik fel.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?