4 °C Budapest

Ingyenes szolgáltatás a DVDrent-nél

Pénzcentrum
2006. augusztus 3. 10:13

A DVDrent.hu, Magyarország első számú online DVD-kölcsönzője, alig két éves működése után, már több, mint 25 000 regisztrált felhasználóval büszkélkedhet. Ez a szám nem csupán a DVDrent.hu érdeme, hanem a magyar online szolgáltató piac előremutató sikere.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


A szolgáltatás népszerűsége a kedvező árú, kényelmes kölcsönzési módban, a tékák választékánál jóval szélesebb filmkínálatban és a filmek ingyenes kiszállításában rejlik. A DVDrent.hu-nál emellett nincs sem letéti, sem késedelmi díj - a kikölcsönzött filmeket bármeddig maguknál tarthatják az előfizetők. A fix havidíj ellenében az ügyfelek minden hónapban annyi filmet nézhetnek meg, amennyit akarnak, addicionális költségek nélkül. A forradalmi modell, amely a kényelmes kölcsönzésen kívül a filmek visszaszállításáról is gondoskodik, jelentősen átalakította a hazai filmkölcsönzési szokásokat.

Felhasználóink számának folyamatos növekedése és előfizetőink visszajelzései azt mutatják, hogy az általunk kínált szolgáltatás kényelme és ár-érték aránya felel meg leginkább az otthoni filmnézés szerelmeseinek - mondta Porkoláb Péter, a DVDrent Kft. ügyvezetője. - A DVDrent.hu folyamatosan növekvő népszerűségével lépést kell tartanunk, ezért folyamatosan alakítjuk logisztikai rendszerünket és bővítjük a kínálatot, ugyanakkor igyekszünk kiegészítő szolgáltatásainkkal is egyre többet nyújtani előfizetőinknek - tette hozzá.

A modell rendkívüli sikere mellett a DVDrent.hu most további ingyenes szolgáltatással kedveskedik ügyfeleinek: az előfizetők ingyen kaphatnak valósidejű információt SMS-ben az általuk kiválasztott filmek kölcsönözhetőségéről.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?