31 °C Budapest

Sziget 2006: Nem kell a hazamenős hetijegy!

Pénzcentrum
2006. augusztus 1. 11:00

Külföldön már 13 ezer hetijegy kelt el és a hazai értékesítés is jól alakul, 20 ezer darab körül lehet jelenleg - derül ki a Napi Gerendai Károllyal készített interjújából.


A Sziget Kft. ügyvezetője elmondta, hogy az értékesítés Németországban elmarad a várakozásoktól, mely feltehetően a foci-vn számlájára írható, Nyugat-Európa más országaiban viszont 30%-kal megnőtt az eladott jegyek száma.

A kiadott 25 ezer ottalvós hetijegy biztosan gazdára talál majd, a hazamenős konstrukció azonban a várakozásokkal ellentétben nem vonz tömegeket. Utóbbiból 15 ezret terveztek értékesíteni, eddig azonban csak 6,500 kelt el, a cél így biztosan nem jön össze. Ez főleg annak fényében érdekes, hogy a statisztikák szerint a magyarok fele és a külföldiek 5%-a máshol laszik.

Már a napijegyek is kaphatók, ezt azonban csak a látogatók 10%-a veszi meg elővételben.

Ha az időjárás kedvezően alakul, akkor a szervezők a tavalyi 385 ezres nézőszám megismétlésében reménykednek.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?