31 °C Budapest

Itt az ingyenes magyar videó-site!

Pénzcentrum
2006. július 28. 09:40

Az internet-felhasználók által feltöltött videótartalomra épülő, és a www.videa.hu cím alatt elérhető új szolgáltatás révén bárki "közkinccsé" teheti neki tetsző videóját. Az új web 2.0-ás alkalmazással hazánkban is lehetőség nyílik az internetes szórakozás külföldön egyre népszerűbb formájára: a saját fejlesztésű vadonatúj közösségi oldalon bárki megmutathatja kreativitását, humorát, egyéni látásmódját, és megnevettetheti, elgondolkoztathatja, vagy gyönyörködtetheti az internetezők széles közönségét, vagy szűk baráti körét, és ezen a helyen bárki népszerűvé válhat pár perc erejéig.

A Videa.hu-n az egymás számára elérhetővé tett tartalmak között úgy lehet böngészni, hogy nincs szerkesztőség vagy kiadó, amely meghatározná, befolyásolná az oldal jellegét és irányultságát. A legkülönfélébb kategóriák, címszavak segítségével mindenki könnyen megtalálhatja a neki tetsző vicces, sportos, autós, zenei, animációs, állatos vagy éppen felnőtt témájú rövidfilmeket.

A portálon lehetőség nyílik mások videóinak értékelésére, hozzászólások írására, saját képanyagaikhoz pedig a felhasználók címet, leírást és a keresést megkönnyítő címkéket rendelhetnek.

A felhasználók által feltöltött videók vonatkozásában a T-Online Magyarország tárhelyszolgáltatóként működik közre, vagyis ha bárki jogsértést jelent valamely videóval kapcsolatban, az üzemeltető leveszi azokat az oldalról. A jogsértést a felhasználók a videó oldalán található "kifogásolható tartalom" pontra kattintva, online űrlapon jelezhetik.

Az új portál legfőbb előnyei: a könnyű kezelhetőség, a videók közti egyszerű keresési lehetőség és a gyors feltöltés minden főbb videóformátumban. A T-Online Magyarország bízik benne, hogy a Videa rövid időn belül az internetezők életének, mindennapjainak részévé, egyfajta közösségi oldallá válik.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 28. kedd
Levente, Irén
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?