1 °C Budapest

Milliárdos bakiparádé - Ki lett az aranyérmes?

Pénzcentrum
2006. július 26. 05:30

Napról-napra lehet olvasni az orosz milliárdos, Roman Abramovics a Chelsea felvirágoztatásában betölött szerepéről, érdemes azonban megnézni, mennyibe is került ez a befektetés. Brit lapok számszerűsítették, hogy az átigazolásokon az elmúlt 3 szezon során 53.15 millió fontot bukott a klub, azaz a tulajdonos. (A Chelsea vállalkozásként jelenleg veszteséges, hiszen a sztárgázsikat egyelőre nem fedezik a bevételek.)

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Lássuk, milyen áldozatokat követelt a 2 bajnoki arany!

Az összeg nagyságrendjének érzékeltetésére megjegyezzük, hogy az Arsenal fele ennyit sem költött átigazolásokra ugyanezen 3 év alatt!

Az elmúlt napok emlékezetes eseményei közé tartozik, hogy a 17 millió fontért megvett Damien Duffot 5 millióért adták el a Newcastle-nek, míg a 8 millióért vásárolt Del Hornot alig egy évvel érkezése után 4.8 millióért adták el a Valencia-nak.

Szintén emlékezhetünk arra, hogy a korábban 15 millióért vett Veron ingyen igazolt az Interhez, míg a kokainos Mutuért 15.8 millió fontot fizettek, aztán kirúgták.

Az eddigi egyetlen nyereséges játékos-tranzakcióért Kezman felelős, akit 5 millióért vettek, ám miután nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, 5.3 millióért továbbadták.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 6. hétfő
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?