32 °C Budapest

Már meg sem lepődünk...

Pénzcentrum
2006. július 20. 16:00

Amióta ebben a digitális világban élünk sokak számára vált fontossá, hogy olyan elektronikai cikket vásároljon, ami szinte már mindenhez "ért". Gondoljunk csak bele! A mobiltelefonok. manapság a mindennapi ember számára nélkülözhetetlen eszközökké váltak, de már régen kinőtték saját hatáskörüket. Fényképezőgépekké, mp3 lejátszóvá, video telefonná avanzsáltak.


Az iPod piacon is megy a versengés. Az nVidia, ami egy grafikus chipeket gyártó és forgalmazó cég szeretne részt vállalni az iPodokkal elért hozamból. Persze, hogy ne legyen olyan egyszerű a dolga a Broadcom személyében akadt egy versenytársa. Az nVidia azt ajánlotta, hogy a jövőben gyártott iPodokba az általuk fejlesztett 3D gyorsító chipet fogja integrálni.

Nem megerősített forrásokból hallani, hogy az új iPod a régi SNES (Super Nintendo) éra játékait fogja játszani. Viszont akkor mi szükség lenne a 3D gyorsításra? Hiszen köztudott, hogy az SNES csak 2D játékokat futtat, elvétve egykét 3D hatásút. Ez eléggé fölösleges felár lenne egy iPodért csak azért, hogy játszhasson az ember a Super Mario Bros. című plattform klasszikussal.

Amire viszont jól lehetne használni az a video megjelenítés gyorsítása. Valószínűleg ez lenne az a terület amiért szükséges a fejlesztés, hiszen szeretnék esetleg a nagyobb élmény miatt nagyobb kijelzővel szállítani ezen kis okosságokat.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 28. kedd
Levente, Irén
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 28. 14:10