31 °C Budapest

Bizalmat kapott az új lengyel kormány

Pénzcentrum
2006. július 20. 09:55

Bizalmat kapott az új lengyel kormány a parlamenti szavazáson. A 445 képviselőből 240 támogatta a Kaczynski vezette testületet. A kormánykoalíció a Jog és Igazságból, az Önvédelemből és a Lengyel Családok Ligájából áll. A szavazás eredménye megfelelt a várakozásoknak. A piac Kaczynskitől azt várja, hogy a kormányalakítás után a törvénykezési folyamat felgyorsul, megszületnek a remélt

Bizalmat kapott az új lengyel kormány a parlamenti szavazáson. A 445 képviselőből 240 támogatta a Kaczynski vezette testületet. A kormánykoalíció a Jog és Igazságból, az Önvédelemből és a Lengyel Családok Ligájából áll. A szavazás eredménye megfelelt a várakozásoknak.

A piac Kaczynskitől azt várja, hogy a kormányalakítás után a törvénykezési folyamat felgyorsul, megszületnek a remélt jogszabályok az adóváltozásokról és a közszféra reformjáról.

A parlament várhatóan augusztus 22 után foglalkozik majd a költségvetési reformmal és a 2007-es költségvetéssel. A befektetők ezeket a vitákat figyelhetik majd árgus szemekkel. Mind a miniszterelnök, mind a pénzügyminiszter eltökéltnek látszik, hogy a korábban meghatározott nominális plafonokat a deficit mértékére betartsák. Emellett azonban az őszi önkormányzati választások miatt némi kockázattal mindenképp számolni kell.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 28. kedd
Levente, Irén
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 28. 11:04