31 °C Budapest

Schumacher a megmentő

Pénzcentrum
2006. július 11. 16:00

A külföldiek kevesebb éjszakát töltöttek Magyarországon az idén - az első félévi adatok alapján -, mint a tavalyi év azonos időszakában. Ennek ellenére a szállásadók 13 százalékos árbevétel növekedéssel számolhattak, ami főként a forint gyengülésének volt köszönhető.

A külföldiek kevesebb éjszakát töltöttek Magyarországon az idén - az első félévi adatok alapján -, mint a tavalyi év azonos időszakában. Ennek ellenére a szállásadók 13 százalékos árbevétel növekedéssel számolhattak, ami főként a forint gyengülésének volt köszönhető.

Niklai Ákos a Magyar Szállodaszövetség elnöke szerint a nyár hátralevő részében rendezendő jelentős sportesemények, mint például Forma-1 és az úszó Európa-bajnokság miatt remélhetőleg sok külföldi érkezik hazánkba - adta hírül az Inforadio.

Magyarországon alacsonyak a szállodaárak a nyugat-európaiakhoz képest, így várhatóan emelni fogják áraikat a magasabb szintű szolgáltatást nyújtó hotelek - tette hozzá Niklai Ákos.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?