Mi érdekli a külföldieket? - Veres megmondja

Pénzcentrum
2006. június 29. 16:00

Az egészségügy átalakítása, az euróövezeti csatlakozás feltételeinek teljesítése és a kormányzati elképzelések megvalósításának garanciái iránt érdeklődtek leginkább a befektetők Frankfurtban - közölte a pénzügyminiszter.

Az egészségügy átalakítása, az euróövezeti csatlakozás feltételeinek teljesítése és a kormányzati elképzelések megvalósításának garanciái iránt érdeklődtek leginkább a befektetők Frankfurtban - közölte a pénzügyminiszter.


Veres János elmondta: tájékoztatták a befektetőket, hogy a kormányzat reálisnak látja az euró bevezetését 2010 második felétől.

A pénzügyminiszter szerint jól tükrözte a tervezett intézkedések megvalósítása melletti kormányzati elkötelezettséget a már meghozott döntések ismertetése, hiszen a németországi kormányváltást követően például fél évre volt szükség ahhoz, hogy megszülessenek az új áfa-szabályok, vagy a munkajogi módosítások.

A miniszter hangsúlyozta, hogy az egészségügy átalakításáról és a várható intézkedésekről azokat a részleteket hallhatták a befektetők, amelyeket már Budapesten is nyilvánosságra hozott a kormány.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?