2 °C Budapest

Nekik is nagy üzlet a vb...

Pénzcentrum
2006. június 27. 05:30

A labdarúgó világbajnokság a fogadóirodák, sportszer- és sörgyártók mellett a legősibb szakma mestereinek is hatalmas üzlet. Német lapok számos bordély üzemeltetőjét kérdezték meg a forgalom alakulásáról és a számok nem okoztak csalódást!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Egy taxisofőr arról panaszkodott, hogy szinte minden autójába beülő férfi szurkoló érdeklődik a prostituáltak felől, ám ő csak annyit tud mondani, hogy Berlin hivatalosan regisztrált 8,000 örömlánya közül az összes foglalt az esti órákban.

Az egyik berlini bordély üzemeltetője némileg büszkén panaszkodott, hogy a kereslet jelentősen meghaladja a kínálat mértékét, ami hatalmas kihívás elé állítja őt és alkalmazottait. A hagyományos vendégek mellett állítólag számos VIP-ügyfél is ellátogat a piroslámpás házakba, a többség azonban csakis masszázst igényel.

A megkérdezett lányok egyike szerényen elismerte, nincs miért panaszkodnia, hiszen a világbajnokság alatt egyetlen 16 órás műszakban többet keres, mint máskor egész héten.

A hatóságok persze attól tartanak, hogy a hivatalosan bejegyzett bordélyok és regisztrált lányok mellett nagy tömegben érkeztek külföldiek is, akiket esetleg kényszerítenek a munka elvégzésére.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 30. kedd
András, Andor
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?