31 °C Budapest

Elismerték, hogy lehallgatják a telefonokat és elolvassák az e-maileket!

Pénzcentrum
2006. május 15. 06:35

Televíziós beszédben reagált George W. Bush azokra a vádakra, melyek szerint az Egyesült Államok területén a három legnagyobb távközlési cég segítségével milliók beszélgetéseit hallgatták le.Az elnök gyakorlatilag elismerte a történteket, ám ezt szükséges lépésnek minősítette a terrorizmus elleni harcban, így ártalmasnak tartja, hogy ezek az információk kiszivárogtak.

A USA Today szerint az AT&T, a Verizon és a BellSouth is szolgáltatott adatot az előfizetők figyelmeztetése nélkül, méghozzá általában magánhívásokról.

A Nemzetbiztonsági Hivatal már korábban elismerte, hogy a telefon lehallgatás eszköze mellett az e-mailek átolvasásával is éltek, de csak az országon kívülre irányuló kommunikáció esetében.

A közvélemény persze felháborodott és a személyiségi jogok védelméről beszél, az elnök pedig "az ország biztonságát tartja szem előtt"...
Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?