3 °C Budapest

Aki csak teheti, ne üljön autóba!

Pénzcentrum
2006. május 5. 15:00

Vajda Pál főpolgármester-helyettes szerint annak ellenére, 13 úton dolgoznak Budapesten, és folyik a nagykörúti villamospálya felújítása, jelenleg nem járhatatlan a város. De azért arra kér mindenkit, hogy ha teheti, inkább válassza a tömegközlekedést.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Vajda Pál főpolgármester-helyettes szerint annak ellenére, 13 úton dolgoznak Budapesten, és folyik a nagykörúti villamospálya felújítása, jelenleg nem járhatatlan a város. De azért arra kér mindenkit, hogy ha teheti, inkább válassza a tömegközlekedést - írja az InfoRádió.

Bem rakpart, Nagykovácsi út, Váci út, Árpád út, Gyáli út, Pozsonyi út, Nagytétényi út - hogy csak a jelentősebbeket említsük azok közül a fővárosi utak közül, ahol útfelújításokkal találkozhat a budapesti autós. Bár már nem sokáig mert az itt zajló munkálatok még ebben a hónapban befejeződnek. Helyettük azonban megkezdődik a 4-es metró négy állomásához szükséges közművesítés, és még egy ideig eltart a nagykörúti villamos infrastruktúra felújítása is.

A főpolgármester-helyettes azt mondja: a felújítások csupán olyan hatással vannak Budapestre, mint amikor elkezd esni az eső. Az autósok ilyenkor ugyanis előszeretettel használják esernyő helyett az autójukat. Bár a főpolgármester-helyettes szerint "a város nem fog belefulladni önmagába", azért arra kéri az embereket: aki csak teheti, ne szálljon autóba.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 6. hétfő
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?