Hiller: Magyarország a békét és a nyugalmat választotta

Pénzcentrum
2006. április 23. 21:20

Orbán Viktor a Fidesz elnöke telefonon gratulált a győzelemhez Gyurcsány Ferencnek, az MSZP miniszterelnök-jelöltjének - jelentette be Hiller István. A végeredmények hiányában és az előzetes eredmények ismeretében Hiller kijelentette, hogy az MSZP nyert. Hiller István szerint Magyarország a békét, a nyugalmat választotta. Magyarország azt akarta, hogy megalakuljon a második Gyurcsány kormány

Orbán Viktor a Fidesz elnöke telefonon gratulált a győzelemhez Gyurcsány Ferencnek, az MSZP miniszterelnök-jelöltjének - jelentette be Hiller István. A végeredmények hiányában és az előzetes eredmények ismeretében Hiller kijelentette, hogy az MSZP nyert.

Hiller István szerint Magyarország a békét, a nyugalmat választotta. Magyarország azt akarta, hogy megalakuljon a második Gyurcsány kormány - mondta Hiller. Az MSZP elnöke megköszönte a szavazatokat, azt, hogy a szabad Magyarország történetében először a kormány másodszor is elnyerte a választók bizalmát. Az eredmény megkérdőjelezhetetlen, törvényes - állította.
Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 30. csütörtök
Pál
26. hét
Június 30.
Aszteroida világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?