Hiller: Magyarország a békét és a nyugalmat választotta

Pénzcentrum
2006. április 23. 21:20

Orbán Viktor a Fidesz elnöke telefonon gratulált a győzelemhez Gyurcsány Ferencnek, az MSZP miniszterelnök-jelöltjének - jelentette be Hiller István. A végeredmények hiányában és az előzetes eredmények ismeretében Hiller kijelentette, hogy az MSZP nyert. Hiller István szerint Magyarország a békét, a nyugalmat választotta. Magyarország azt akarta, hogy megalakuljon a második Gyurcsány kormány

Orbán Viktor a Fidesz elnöke telefonon gratulált a győzelemhez Gyurcsány Ferencnek, az MSZP miniszterelnök-jelöltjének - jelentette be Hiller István. A végeredmények hiányában és az előzetes eredmények ismeretében Hiller kijelentette, hogy az MSZP nyert.

Hiller István szerint Magyarország a békét, a nyugalmat választotta. Magyarország azt akarta, hogy megalakuljon a második Gyurcsány kormány - mondta Hiller. Az MSZP elnöke megköszönte a szavazatokat, azt, hogy a szabad Magyarország történetében először a kormány másodszor is elnyerte a választók bizalmát. Az eredmény megkérdőjelezhetetlen, törvényes - állította.
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20