Nincs több sav az RTL-en - A csatorna válasza az MDF-nek

Pénzcentrum
2006. április 19. 13:54

Az RTL Klub a sajtóból értesült arról, hogy a Magyar Demokrata Fórum sajtótájékoztatón nehezményezte az Esti Showder csütörtöki adását beharangozó promócióban elhangzottakat. Sajtóértesülések szerint az MDF az ügyben az ORTT-hez fordult, valamint levélben kérte a csatornát, hogy a kifogásolt promóciós szpot ne kerüljön többé adásba. Az RTL Klub az MDF levelét nem kapta meg, azonban a

Az RTL Klub a sajtóból értesült arról, hogy a Magyar Demokrata Fórum sajtótájékoztatón nehezményezte az Esti Showder csütörtöki adását beharangozó promócióban elhangzottakat. Sajtóértesülések szerint az MDF az ügyben az ORTT-hez fordult, valamint levélben kérte a csatornát, hogy a kifogásolt promóciós szpot ne kerüljön többé adásba.

Az RTL Klub az MDF levelét nem kapta meg, azonban a kérdéses beharangozót már tegnap délután sem sugározta és azóta sem sugározza, mert nem szeretné, ha az a kampányidőszakban a politika eszközévé válna.

"Mindazonáltal meggyőződésünk, hogy az egyes közéleti-szórakoztató műsorokban elhangzó megnyilatkozások a nyilatkozatokat tévők véleményét tükrözik, és nem képviselik a csatorna álláspontját. Ha azonban ezek a vélemények nem hangozhatnának el, és azokat a csatorna cenzúrázná, azzal sérülne a szabad véleménnyilvánítás alapelve, amelynek biztosítása törvényi kötelességünk. Társaságunk ezen elv szerint járt el és jár el a jövőben is minden közéleti-szórakoztató műsor, különösen az Esti Showder és a Heti Hetes esetében.

Meg szeretnénk továbbá jegyezni, hogy az Esti Showder beharangozójában Fábry Sándor nem Dávid Ibolyáról beszél, hanem egy régi gyerekverset költ át, amely egy erdőben talált ibolyáról szól.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Amennyiben a kérdéses promóciós szpot a Magyar Demokrata Fórum elnökasszonyát, Dávid Ibolyát személyében sértette, úgy tőle az RTL Klub elnézést kér, hiszen ez nem állt társaságunk szándékában.

Csatornánk a mai naptól az Esti Showder azon beharangozóját sem sugározza, amelyben Fábry Sándor a következőket mondja: Ki törődik Kovács Pistivel? Terry Black. - hiszen ezzel a szpottal sem szeretnénk megsérteni, sem Kovács István, sem Terry Black, sem az SzDSz kampányplakátján szereplő kisfiú és családjának érzékenységét" - áll a csatorna közleményében.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm