28 °C Budapest

Eddig veszélyben voltak a HP-sok

Pénzcentrum
2006. április 10. 15:00

Beismerte a Hewlett Packard, hogy két lézernyomtatójának szoftvere kaput nyithat a hackereknek a számítógépbe való betörésre. A hibát azonnal orvosolták, a patch már elérhető.

A veszélyeztetett modellek a HP Color LaserJet 2500-as és 4600-as nyomtatók, melyek programja engedélyezi a hackereknek a nyomtatásra kerülő dokumentumok megtekintését és a számítógépbe történő behatolást.
A hibára a Secunia dán biztonsági cég hívta fel a figyelmet, az esetet azonban nem minősítette kritikusnak, mivel nem egyszerű kihasználni a program hiányosságát.
A HP persze rögtön lépett és kiadta a szoftver javítását. A cég azt javasolja ügyfeleinek, hogy minél előbb upgrade-eljék a programot.
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?