20 °C Budapest

Új logisztikai szolgáltató központ Pápán

Pénzcentrum
2006. április 7. 13:20

Az Európai Divat Szolgáltató Kft. logisztikai szolgáltató központot nyit Pápán. A közel 30 000 m2 alapterületű üzemcsarnok átadását 2006 novemberére tervezik. A beruházás eredményeként 600 új munkahely létesül. Az Európai Divat Szolgáltató Kft. új beruházásával a pápai lesz az első és legmodernebb textilipari logisztikai központ Kelet-Közép-Európában, mely egyedi és újdonságoknak számító

Az Európai Divat Szolgáltató Kft. logisztikai szolgáltató központot nyit Pápán. A közel 30 000 m2 alapterületű üzemcsarnok átadását 2006 novemberére tervezik. A beruházás eredményeként 600 új munkahely létesül.

Az Európai Divat Szolgáltató Kft. új beruházásával a pápai lesz az első és legmodernebb textilipari logisztikai központ Kelet-Közép-Európában, mely egyedi és újdonságoknak számító megoldást kínál a nyugat-európai textilipar számára, alacsony költség szinten, magas szolgáltatási színvonalon. A szolgáltató-központ nagy számban alkalmaz (több)diplomás pályakezdőket, akik kiemelkedő nyelvtudással is rendelkeznek.

A logisztikai központ a Pápai Ipari Parkban helyezkedik el. Az ipari park ideális helyszín a logisztikai központ számára, mert a város területén van repülőtér, amelyet közös katonai- polgári hasznosításra terveznek, valamint jó a vasúti és közúti infrastruktúra is.

A textilipar globalizációja nyomán a termelési és felvevő központok elkülönültek. Ez a gazdasági helyzet megköveteli, hogy olyan logisztikai rendszerek jöjjenek létre, melyek képesek fogadni a nagy mennyiségű árut, majd a további feldolgozást követően szétosztani azt, és ki is szállítják azt a kiskereskedelmi egységeknek. Jelenleg csak néhány nagy értékesítő lánc rendelkezik saját logisztikai rendszerrel, így a szolgáltatások több lépésen keresztül, több helyszínen történnek, így alacsony hatékonyságúak.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Ezzel szemben az Európai Divat Szolgáltató Kft. új logisztikai központja mindazokat a szolgáltatásokat kínálja, amelyek fontosak a ruházati szektor számára, nagy mennyiségű áru fogadásáról az igényes kikészítésen át a kiskereskedelembe való kiszállításig. Így a vállalat végzi a termelés szervezését, a kikészítés nagy szakértelmet és gyakorlatot követelő műveleteit, majd a raktározást, szortírozást, címkézést, csomagolást, kiszállítást. A rendszert számítógép vezényli, és az összes részfolyamat minőségi, mennyiségi ellenőrzést tartalmaz. A szállítási címtől függően az áru 48-72 órán belül elérheti az értékesítési helyet. A logisztikai központ célpiaca Ausztria és Németország lesz.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?