34 °C Budapest

Új logisztikai szolgáltató központ Pápán

Pénzcentrum
2006. április 7. 13:20

Az Európai Divat Szolgáltató Kft. logisztikai szolgáltató központot nyit Pápán. A közel 30 000 m2 alapterületű üzemcsarnok átadását 2006 novemberére tervezik. A beruházás eredményeként 600 új munkahely létesül. Az Európai Divat Szolgáltató Kft. új beruházásával a pápai lesz az első és legmodernebb textilipari logisztikai központ Kelet-Közép-Európában, mely egyedi és újdonságoknak számító

Az Európai Divat Szolgáltató Kft. logisztikai szolgáltató központot nyit Pápán. A közel 30 000 m2 alapterületű üzemcsarnok átadását 2006 novemberére tervezik. A beruházás eredményeként 600 új munkahely létesül.

Az Európai Divat Szolgáltató Kft. új beruházásával a pápai lesz az első és legmodernebb textilipari logisztikai központ Kelet-Közép-Európában, mely egyedi és újdonságoknak számító megoldást kínál a nyugat-európai textilipar számára, alacsony költség szinten, magas szolgáltatási színvonalon. A szolgáltató-központ nagy számban alkalmaz (több)diplomás pályakezdőket, akik kiemelkedő nyelvtudással is rendelkeznek.

A logisztikai központ a Pápai Ipari Parkban helyezkedik el. Az ipari park ideális helyszín a logisztikai központ számára, mert a város területén van repülőtér, amelyet közös katonai- polgári hasznosításra terveznek, valamint jó a vasúti és közúti infrastruktúra is.

A textilipar globalizációja nyomán a termelési és felvevő központok elkülönültek. Ez a gazdasági helyzet megköveteli, hogy olyan logisztikai rendszerek jöjjenek létre, melyek képesek fogadni a nagy mennyiségű árut, majd a további feldolgozást követően szétosztani azt, és ki is szállítják azt a kiskereskedelmi egységeknek. Jelenleg csak néhány nagy értékesítő lánc rendelkezik saját logisztikai rendszerrel, így a szolgáltatások több lépésen keresztül, több helyszínen történnek, így alacsony hatékonyságúak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ezzel szemben az Európai Divat Szolgáltató Kft. új logisztikai központja mindazokat a szolgáltatásokat kínálja, amelyek fontosak a ruházati szektor számára, nagy mennyiségű áru fogadásáról az igényes kikészítésen át a kiskereskedelembe való kiszállításig. Így a vállalat végzi a termelés szervezését, a kikészítés nagy szakértelmet és gyakorlatot követelő műveleteit, majd a raktározást, szortírozást, címkézést, csomagolást, kiszállítást. A rendszert számítógép vezényli, és az összes részfolyamat minőségi, mennyiségi ellenőrzést tartalmaz. A szállítási címtől függően az áru 48-72 órán belül elérheti az értékesítési helyet. A logisztikai központ célpiaca Ausztria és Németország lesz.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 28. kedd
Levente, Irén
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 28. 11:04
Pénzcentrum  |  2022. június 28. 10:52