Változatlanul hagyta a kamatot a Bank of England

Pénzcentrum
2006. április 6. 13:09

A várakozásoknak megfelelően nem nyúlt a kamatokhoz mai ülésén a Bank Of England kormányzótanácsa. Az irányadó ráta 4.5%-on maradt. Nem változattott az irányadó kamatokon a Bank of England. Az irányadó ráta 4.5% maradhatott. Elemzői vélemények szerint a változatlan kamatszint ellenére a tanácsban élénk vita lehetett a kamatszintről. A legutóbbi üzleti bizalomra vonatkozó adatok a vártnál

A várakozásoknak megfelelően nem nyúlt a kamatokhoz mai ülésén a Bank Of England kormányzótanácsa. Az irányadó ráta 4.5%-on maradt.

Nem változattott az irányadó kamatokon a Bank of England. Az irányadó ráta 4.5% maradhatott. Elemzői vélemények szerint a változatlan kamatszint ellenére a tanácsban élénk vita lehetett a kamatszintről. A legutóbbi üzleti bizalomra vonatkozó adatok a vártnál rosszabbul alakultak, melyek figyelmeztettek egy esetleges kamatemelés veszélyére.

A döntésnek lényegesebb piaci hatása nem lesz, az EKB 13.45-kor közli határozatát a kamatszintről.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22