28 °C Budapest

Drog volt a Pepsi-ben

Pénzcentrum
2006. április 5. 05:55

Érdekes esetről számolt be a tengeretúli sajtó: egy pár mintegy 2 hete vásárolt egy 12 doboz Pepsi kólát tartalmazó csomagot és egycsapásra drogtulajdonosok lettek.

 

A férfi, miután nem tudta kinyitni az egyik dobozt, egy csavarhúzóhoz folyamodott, így talált rá a dobozban lévő rejtett zugra, ahonnan apró kábítószer csomagok kerültek elő.

 

A pár rögtön kihívta a rendőröket, akik elkobozták az árut és ejárást indítottak. A Pepsit szintén értesítették a történtekről, így a cég is vizsgálódik az ügyben.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?