31 °C Budapest

Lottó-lázban ég az ország

Pénzcentrum
2006. március 31. 15:00

Jótékony hatással voltak a Szerencsejáték Zrt. tavalyi bevételeire a nyereményhalmozódások: a cég árbevételi rekordot döntött, forgalma 18%-os növekedéssel elérte a 131.8 milliárd Ft-ot - írja a Magyar Hírlap.

Jótékony hatással voltak a Szerencsejáték Zrt. tavalyi bevételeire a nyereményhalmozódások: a cég árbevételi rekordot döntött, forgalma 18%-os növekedéssel elérte a 131.8 milliárd Ft-ot – írja a Magyar Hírlap.
Az osztalék nélküli költségvetési befizetés meghaladta az 54 milliárd Ft-ot, míg a bruttó nyereményösszeg több mint 68 milliárdot tett ki.
A rekordbevételhez hozzájárultak az elindított új játékok és a sorsjegyekkel nyerhető összegek emelkedése.
A termékek közül továbbra is az ötös lottó a legnépszerűbb, nagyobb forgalomnövekedést a Tippmix mellett a totó és a Joker tudott felmutatni.
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?