31 °C Budapest

Ki nyeri a választásokat? - Nem csak a nagyokra kell figyelni!

Pénzcentrum
2006. március 29. 15:49

A HVG holnapi számában megjelenő, Medián legfrissebb felmérése szerint, az SZDSZ és az MDF szereplése dönti el az országgyűlési választásokat. A közvélemény-kutató cég voksolás előtti utolsó prognózisa szerint a Fidesz-KDNP közös listája és az MSZP egyaránt 44 százalékra számíthat

A HVG holnapi számában megjelenő, Medián legfrissebb felmérése szerint, az SZDSZ és az MDF szereplése dönti el az országgyűlési választásokat. A közvélemény-kutató cég voksolás előtti utolsó prognózisa szerint a Fidesz-KDNP közös listája és az MSZP egyaránt 44 százalékra számíthat.
A Medián adatai szerint a két nagy párton kívül az SZDSZ-nek van nagyobb esélye a parlamentbe jutásra; a liberálisok 5, az MDF 3, a MIÉP-Jobbik pedig 2 százalékon áll.
Az MSZP és a Fidesz támogatottsága a legújabb felmérés szerint a teljes népesség és a pártot választó biztos szavazók körében is megegyezik.
A választási hajlandóság a felmérés szerint március eleje óta gyakorlatilag nem változott, most is a válaszadók 59 százaléka mondta, hogy biztosan elmegy szavazni.

Medián választások előtti utolsó – a csütörtöki HVG-ben megjelenő – prognózisa szerint a nagy pártoknak egyenlő a támogatottságuk, a választást az SZDSZ és az MDF szereplése dönti majd el.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 28. kedd
Levente, Irén
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?