Itt az első luxusdiszkont! - Valami elkezdődött…

Pénzcentrum
2006. március 24. 13:20

Kísérleti jelleggel megnyitotta első "luxusdiszkontját" a világ legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Wal-Mart. A texasi "supercenter" elsősorban a női vásárlók igényeit igyekszik kielégíteni, valamint az üzlet elrendezése, az áruválaszték és a kiszolgálási stratégiák területén is kísérletezési lehetőséget nyújt a vállalatnak.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Kísérleti jelleggel megnyitotta első „luxusdiszkontját” a világ legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Wal-Mart. A texasi „supercenter” elsősorban a női vásárlók igényeit igyekszik kielégíteni, valamint az üzlet elrendezése, az áruválaszték és a kiszolgálási stratégiák területén is kísérletezési lehetőséget nyújt a vállalatnak.
Az új üzletben szélesebb termékpalettáról válogathatnak a vevők (csak a bor-részleg 1,200 különböző terméket kínál), lesz sushi-bár és WiFi-vel ellátott kávézó is.
A Wal-Mart vezetése szerint az új környezetet egyértelműen a női vásárlók szokásainak megfelelően alakították ki. Első látásra minden azt sejteti, hogy a Wal-Mart felfelé mozdult el a diszkont kategóriából, ezt azonban a menedzsment határozottan tagadja, szerintük egyszerűen szélesebb rétegek megszólításáról van szó.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?