2 °C Budapest

Itt az első luxusdiszkont! - Valami elkezdődött…

Pénzcentrum
2006. március 24. 13:20

Kísérleti jelleggel megnyitotta első "luxusdiszkontját" a világ legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Wal-Mart. A texasi "supercenter" elsősorban a női vásárlók igényeit igyekszik kielégíteni, valamint az üzlet elrendezése, az áruválaszték és a kiszolgálási stratégiák területén is kísérletezési lehetőséget nyújt a vállalatnak.

Kísérleti jelleggel megnyitotta első „luxusdiszkontját” a világ legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Wal-Mart. A texasi „supercenter” elsősorban a női vásárlók igényeit igyekszik kielégíteni, valamint az üzlet elrendezése, az áruválaszték és a kiszolgálási stratégiák területén is kísérletezési lehetőséget nyújt a vállalatnak.
Az új üzletben szélesebb termékpalettáról válogathatnak a vevők (csak a bor-részleg 1,200 különböző terméket kínál), lesz sushi-bár és WiFi-vel ellátott kávézó is.
A Wal-Mart vezetése szerint az új környezetet egyértelműen a női vásárlók szokásainak megfelelően alakították ki. Első látásra minden azt sejteti, hogy a Wal-Mart felfelé mozdult el a diszkont kategóriából, ezt azonban a menedzsment határozottan tagadja, szerintük egyszerűen szélesebb rétegek megszólításáról van szó.
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 31. kedd
Marcella
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?