4 °C Budapest

Közelednek a kínaiak

Pénzcentrum
2006. március 16. 08:08

Az elkövetkező hónap során feltehetően kedvező fejlemények várhatók a magyar-kínai gazdasági kapcsolatok terén, sor kerülhet azon több százmillió dolláros projekt véglegesítésére is, melynek keretében Dubai után másodikként hazánkban jöhetne létre óriási kínai kereskedelmi elosztóközpont - írja a Világgazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az elkövetkező hónap során feltehetően kedvező fejlemények várhatók a magyar-kínai gazdasági kapcsolatok terén, sor kerülhet azon több százmillió dolláros projekt véglegesítésére is, melynek keretében Dubai után másodikként hazánkban jöhetne létre óriási kínai kereskedelmi elosztóközpont – írja a Világgazdaság.

 

A kínai márkák budapesti elosztóközpontjának létesítéséről szóló tárgyalások a hírek szerint nagyon jól haladnak. A központ létrejötte természetesen jótékonyan hatna az üzleti idegenforgalomra és emellett több ezer munkahelyet is teremtene.

 

A tervek szerint a Peking-Budapest repülőjárat sűrűségét a három napiról napira változtatnák. Hazánk számára kedvező, hogy a sanghaji világkiállítás mellett a pekingi olimpia kapcsán is teremtődhetnek lehetőségek a magyarok számára.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?