-8 °C Budapest

Mindent megpróbál a Sportingbet

Pénzcentrum
2006. március 13. 09:15

Az Egyesült Királyság bukmékeri engedélyével rendelkező Sportingbet minden eszközzel szeretné elérni, hogy szerencsejáték-kínálatát ne tartsák illegálisnak, üldözendőnek az egyes országokban. A probléma nem csak hazánkban, hanem például Dániában és Franciaországban is fennáll.

Az Egyesült Királyság bukmékeri engedélyével rendelkező Sportingbet minden eszközzel szeretné elérni, hogy szerencsejáték-kínálatát ne tartsák illegálisnak, üldözendőnek az egyes országokban. A probléma nem csak hazánkban, hanem például Dániában és Franciaországban is fennáll – írja a Napi.

 

Hazánkban eddig összesen 23,185-en regisztráltak az itthon elsőként megjelenő fogadóirodához, melynél naponta 800-900 magyar játékos fogad, akik közül 500-600-an a pókerrel is szerencsét próbálnak. A regisztrált játékosok száma havonta 2,000-2,400-zal gyarapszik.

 

A Sportingbet számára fontos lenne, hogy az EU-tagállamokban hivatalosan is elismertesse magát, hiszen csak ekkor hirdethetné szolgáltatásait. Az elismertetés érdekében az EU illetékesei mellett az egyes tagállamok hatóságaihoz is fordultak.

 

Hazánkban a Szerencsejátk Felügyelet álláspontja egyértelműen elutasító, a szerencsejáték-törvény szerint ugyanis szankcionálható az a személy, aki az itthoni felügyelet engedélyével nem rendelkező cég internetes szerencsejátékában részt vesz. Az SZF ezt csak az ország területén elérhető személyekkel szemben teheti meg, de mivel nem bűnüldöző szervezet, jórészt csak konzultál és sürget...

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 7. kedd
Tódor, Rómeó
6. hét
Február 7.
A házasság hete
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?