5 °C Budapest

Mindent megpróbál a Sportingbet

Pénzcentrum
2006. március 13. 09:15

Az Egyesült Királyság bukmékeri engedélyével rendelkező Sportingbet minden eszközzel szeretné elérni, hogy szerencsejáték-kínálatát ne tartsák illegálisnak, üldözendőnek az egyes országokban. A probléma nem csak hazánkban, hanem például Dániában és Franciaországban is fennáll.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az Egyesült Királyság bukmékeri engedélyével rendelkező Sportingbet minden eszközzel szeretné elérni, hogy szerencsejáték-kínálatát ne tartsák illegálisnak, üldözendőnek az egyes országokban. A probléma nem csak hazánkban, hanem például Dániában és Franciaországban is fennáll – írja a Napi.

 

Hazánkban eddig összesen 23,185-en regisztráltak az itthon elsőként megjelenő fogadóirodához, melynél naponta 800-900 magyar játékos fogad, akik közül 500-600-an a pókerrel is szerencsét próbálnak. A regisztrált játékosok száma havonta 2,000-2,400-zal gyarapszik.

 

A Sportingbet számára fontos lenne, hogy az EU-tagállamokban hivatalosan is elismertesse magát, hiszen csak ekkor hirdethetné szolgáltatásait. Az elismertetés érdekében az EU illetékesei mellett az egyes tagállamok hatóságaihoz is fordultak.

 

Hazánkban a Szerencsejátk Felügyelet álláspontja egyértelműen elutasító, a szerencsejáték-törvény szerint ugyanis szankcionálható az a személy, aki az itthoni felügyelet engedélyével nem rendelkező cég internetes szerencsejátékában részt vesz. Az SZF ezt csak az ország területén elérhető személyekkel szemben teheti meg, de mivel nem bűnüldöző szervezet, jórészt csak konzultál és sürget...

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 30. kedd
András, Andor
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?