2 °C Budapest

Mégsem lesz Wal-Mart a Cora-ból?

Pénzcentrum
2006. március 13. 08:17

A 128 Match szupermarketet működtető Csemege-Match Kereskedelmi Kft. eddig 25 nagyobb alapterületű egységet korszerűsített, a tervek szerint pedig évente további 20-25 bolt átalakítása, felújítása következik.

A 128 Match szupermarketet működtető Csemege-Match Kereskedelmi Kft. eddig 25 nagyobb alapterületű egységet korszerűsített, a tervek szerint pedig évente további 20-25 bolt átalakítása, felújítása következik – írja a Világgazdaság.

 

Mindemellett az informatikai hálózat korszerűsítése is napirenden van, valamint 29 olyan üzletet is szeretnének megvásárolni, melyet eddig béreltek.

 

A Csemege-Match 2000-ben 2 milliárdos veszteséget könyvelt el, melyet a következő évre megduplázott. A folyamat az elmúlt egy-két évben megfordult és a trend alapján idénre már nullszaldós eredményt vár a vezérigazgató.

 

A Csemege-Match áruházak száma az idei év során nem növekszik, jövőre viszont ennél a láncnál is megkezdődik az expanzió.

 

Vincent Roussel, a francai-belga Delhaize csoporthoz tartozó Csemege-Match és Profi hálózat vezetője elmondta, nincs semmiféle kapcsolat a Wal-Mart és a Delhaize csoport között. Ezzel tulajdonképpen megcáfolásra kerültek a korábbi híresztelések, melyek szerint az amerikai óriás meg akarja vásárolni a Cora áruházakat.

 

A történetnek azonban minden bizonnyal lesz még folytatása, hiszen a világ legnagyobb kiskereskedője a közelmúltban deklaráltan is célországai között jelölte meg hazánkat, így inkább csak a felvásárlási célpont a kérdéses...

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 31. kedd
Marcella
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?