Csökken a Raiffeisen személyi kölcsön kamata

Pénzcentrum
2006. március 3. 15:48

2006. március 1-től csökkentette Személyi Kölcsöneinek kamatait a Raiffeisen Bank. A kamatcsökkentés minden devizanemre érvényes, így a Bank ügyfelei most még kedvezőbb feltételekkel juthatnak hitelhez. Svájci frank alapú 400 000 forintos kölcsönösszeg esetén például 14,95%-ról 12,99%-ra (1,96 százalékponttal) csökkent a kamat.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

 

A Raiffeisen Banknál elérhető személyi kölcsönök tetszőleges célra felhasználhatóak, 200 ezer és 5 millió forint közötti összegben igényelhetőek 1-6 éves futamidőre. A hitelbírálat csupán néhány napot vesz igénybe, melynek díját csak pozitív elbírálás esetén kell az ügyfélnek kifizetnie. A hitel forint és deviza alapon is igényelhető. A pénzintézet telefonos előzetes hitelbírálati lehetőséget is biztosít, ezáltal a Raiffeisen Direkt Telefonos Ügyfélszolgálaton érdeklődő ügyfél néhány perc alatt megtudhatja, hogy várhatóan mekkora hitelt tud számára felajánlani a Bank.

 

A további ügyintézést megkönnyítve, az ügyfél mobil bankárt hívhat otthonába, vagy munkahelyére, így mindössze a szerződés aláírás miatt kell befáradnia a fiókba.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?