Csaltak a Tesco-alkalmazottak

Pénzcentrum
2006. február 27. 10:00

A Tesco legnagyobb brit call centeréből 4 alkalmazottat elbocsátottak, 10-et pedig felfüggesztettek, mivel munkaidőben a vásárlói hívások kezelése helyett inkább online vásárolgattak, szinte ingyen...

 

Az alkalmazottak hamis VIP diszkont kódok segítségével fillérekért jutottak élelmiszerhez, alkoholhoz, cigarettához és DVD-hez, mellyel becslések szerint több százezer fontos kárt okoztak a Tesco-nak.

 

Az egyik illetékes állítólag 13,000 fontos éves fizetésénél is többet csalt össze, az azonban egyáltalán nem volt ritka, hogy az élelmes munkavállalók egy 200 fontos számlából csak 10 fontot fizettek ki... A vizsgálat lezárultáig pontos számokat nem tesz közzé a cég.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22