29 °C Budapest

3G-s televíziós közvetítések mobilra!

Pénzcentrum
2006. február 24. 11:00

Szombat este megkezdődnek az ország egyik legnépszerűbb műsora, a Megasztár döntői, így több hónapon át egy ország szurkolhat ismét a kedvenceknek. Az előre borítékolhatóan sok izgalmas pillanattal szolgáló adásokat kizárólag a T-Mobile ügyfelei nézhetik majd 3G mobiljaikon.

 
Szombat este megkezdődnek az ország egyik legnépszerűbb műsora, a Megasztár döntői, így több hónapon át egy ország szurkolhat ismét a kedvenceknek. Az előre borítékolhatóan sok izgalmas pillanattal szolgáló adásokat kizárólag a T-Mobile ügyfelei nézhetik majd 3G mobiljaikon.
Tavaly augusztusban a T-Mobile az országban elsőként indította el a 3G szolgáltatást. A társaság a Budapesten és Debrecenben elérhető harmadik generációs hálózatán a videotelefonálás, a Mobil Zenegép és a gyors mobilinternet mellett a kiváló képminőséget nyújtó Mobil TV-t kínálja előfizetőinek. A legnagyobb hazai mobilcég 3G mobillal rendelkező ügyfelei a Mobil TV-nek köszönhetően február 25-től az elkövetkező 11 hétben telefonjukon is megnézhetik a Megasztár döntőit.
Az új helyszínről, a TV2 stúdiójából élőben közvetített műsor a t-zones 3G WAP-portálon keresztül lesz elérhető mobilon. Az új helyszín mellett a szabályok is változtak. A három legkevesebb szavazatot kapott versenyző közül egyiküket a zsűri küldi tovább a versenyben, ő azonnal visszatér a többiek közé. A másik két énekes ezután „párbajt vív”, azaz a két versenyző egy-egy dalt énekel, ami alapján a nézők dönthetik el, hogy végül ki maradjon bent.
A TV2 mindig arra törekszik, hogy műsorai – különösen a legnépszerűbb produkciók – minden innovatív platformon megjelenjenek és erre többek között kiváló lehetőséget kínál a T-Mobile egyre bővülő 3G hálózata.
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22