17 °C Budapest

Őszintén vall Győzike: "Nekem van egy bankom..."

Pénzcentrum
2006. február 23. 05:55

A Pénzcentrum.hu időről-időre igyekszik megkönnyíteni Olvasói befektetési és egyéb, mindennapi pénzügyekkel kapcsolatos döntéseit. A jövőben hasznos tanácsaink mellett azt is feltérképezzük, hogyan kezelik a pénzt az ország legismertebb sztárjai. Interjúsorozatunk első epizódjában Győzikét faggattuk. Az RTL Klub üdvöskéje egy klipforgatás szünetében osztotta meg velünk a pénzzel, befektetésekkel és politikával kapcsolatos nézeteit, melyekből kiderül, hogy a "romanticus" férfiember a hit, remény, szeretet szentháromsága mellett az évi hat százalékos betéti kamatba, sertésekbe és rózsaszín babaruhákba vetette hitét, és szívesen építene kőkemény homokvárat Nógrádmegyeren.

Lakás és autó... - Ebben áll a nagy titok?

A Pénzcentrum.hu időről-időre igyekszik megkönnyíteni Olvasói befektetési és egyéb, mindennapi pénzügyekkel kapcsolatos döntéseit. A jövőben hasznos tanácsaink mellett azt is feltérképezzük, hogyan kezelik a pénzt az ország legismertebb sztárjai. Interjúsorozatunk első epizódjában Győzikét faggattuk. Az RTL Klub üdvöskéje egy klipforgatás szünetében osztotta meg velünk a pénzzel, befektetésekkel és politikával kapcsolatos nézeteit, melyekből kiderül, hogy a „romanticus” férfiember a hit, remény, szeretet szentháromsága mellett az évi hat százalékos betéti kamatba, sertésekbe és rózsaszín babaruhákba vetette hitét, és szívesen építene kőkemény homokvárat Nógrádmegyeren.
Pénzcentrum: Vágjunk a közepébe! Korábban hallhattunk róla, hogy az RTL-en futó Győzike Show-val járó népszerűség anyagilag sem érintett rosszul, véleményed szerint hol van a helye a pénznek, mibe fektetsz?
Győzike: Először is, a pénzt mindenek előtt meg kell keresni, aztán be lehet fektetni, vagy el lehet költeni. Ha az embernél pénz van, a legfontosabb a lakás, majd annak berendezése. Szerintem minden ember életében az a legfontosabb, hogy ha pénz van, akkor gyönyörű otthona legyen.
Ha továbbmegyünk, akkor a második legfontosabb dolog az ember életében az autó. Szerintem ha van egy kis pénz, akkor mindenki autót vesz.
Ezzel meg is válaszoltam a kérdést, én ennek a híve vagyok, ezt a kettőt bármi áron megveszem, ezekért dolgozom. Ezután jön az, hogy a gyerekeknek befektetünk...
Pénzcentrum: Tegyük fel, hogy megvan a lakás és az autó, de még maradt pénzed, azzal mit kezdesz?
Győzike: Megmondom őszintén, bankban tartom és mindig képben vagyok a százalékokkal. Nekem van egy bankom, amivel elégedett vagyok, mert hála Istennek már több mint egy éve kerek 6%-ot kapok a pénzemre. A kamatot mindig olyan dolgokra szoktam fordítani, mint a villanyszámla, fűtés, rezsi és a megélhetési költségek.
És mi lesz a Győzike harmadik szériájából befolyó pénzzel? Megy az is a kedvenc bankodba?
Nem kevés pénzért vállaltam el a műsort: részenkét (tizenkétszer) 700 ezer Ft-ot kaptam, ezt a 8.4 milliót két gyerekkórháznak szeretném elküldeni, Győrbe, illetve Gyöngyösre. Előbbiben megmentették édesanyám életét, utóbbiban pedig Virág született.
Pénzcentrum: Azért hallhattuk, hogy vállalkozol is...
 
Győzike: Mindenki tudja, hogy én nem színművészetire jártam, a szakmám hentes és mészáros. Innen jött az ötlet, hogy disznó tenyésztéssel foglalkozzunk.
A bababolt is elindul lassan, ami Virágnak köszönhető, ő ugyanis egy márkanév lett. A segítségével egy olyan terméket akarunk kiadni, ami minőségben is ránk jellemző. Olyan cuccokat akarunk, amik nem drágák, de nem is olcsók, de tényleg jó minőségűek és rózsaszínek.
Már hívott az ügyvéd, hogy megkaptuk a cégkivonatot, így mostantól létezik a Romantic autókereskedés is, jövő héten már ezt is elkezdem. Imádok több lábon élni.
Sokan támadnak a gazdagság miatt, pedig minden a tehetségen és szorgalmon múlik.
Pénzcentrum: Mikorra várod, hogy ezek a vállalkozások fellendüljenek és profitot termeljenek?
Győzike: Megmondom őszintén, nem várom, hogy fellendüljenek. Én azt várom, hogy a lányaimnak ez jó legyen. Ez befektetés, csináljuk és nekik lesz majd védjegy...
Pénzcentrum: Beszéltünk az ingatlanról, ez számodra a legfontosabb... mit gondolsz, pár éven belül merre mozdulnak el a lakásárak?
Győzike:Erről az a véleményem, hogy a lakás az nagyon-nagyon jó. A kedvenc helyem Hajdúszoboszló, de imádom a XIII. kerületi lakóparkokat is. Minden héten végiglapozgatom a Képes Ingatlant, órákat töltök el ezzel. Az otthon, a család, az autó, a kutya, a nyugalom, a könyv a legfontosabb, én ennek a híve vagyok.
 

"Már csak egy álmom van..."

Pénzcentrum: Sokat olvashatunk az olajárakról, a benzin drágulásáról, hogyan érint ez téged?
 
Győzike: Én egy benzint használok évek óta, Evelin kislányom miatt, mindig a Shellnél tankolok a pontok miatt. Nem figyelem az árakat, mi csak a pontok miatt tankolunk és lassan már elhozhatjuk a hűtőt.
Pénzcentrum: Mibe fektessen szerinted egy átlagember, aki nem tud a hírnévből előnyt kovácsolni, mint te?
Győzike: Pénzből lehet pénzt csinálni, eleinte én is kölcsön kértem. Mindenben hinni kell, a legfontosabb a hit, a remény és a szeretet. Minden mögött szorgalom, tehetség és kemény munka áll.
Már csak egy álmom van: szeretnék légiutaskísérő lenni, az RTL Klub most szervezi, hogy ez sikerüljön, pár héten belül ki is derül, hogy mi lesz belőle.
 
Pénzcentrum: Mi a véleményed a politikáról?
Győzike: Valamelyik nap erről beszélgettem a lányommal...annyira kőkemények a reklámok, egyik ezt ígéri, a másik azt. Komolyan mondom, baromira meggondolom, hogy elmegyek-e szavazni. Én nem hiszek az ígéretekben, abban hiszek, hogy ha önmagam híve vagyok, sikeres lehetek.
Augusztusban egy nagyon nagy dologba fogok bele, indulok a nógrádmegyeri polgármester választáson. Ezt most már kőkeményen kezdjük felépíteni, nyolc ember dolgozik mögöttem. Nem azért akarok polgármester lenni, hogy a zsebem tele legyen, hanem azért mert a homokból várat kell tudni építeni... és én leszek az az egyedüli polgármester, aki a havi fizetését egy éven keresztül nem veszi fel és ezt a leukémiás gyerekek számlájára szeretném utaltatni.
Be fogom bizonyítani, hogy amibe én egyszer beteszem a kezemet, az sikeres lesz, bármennyire is nem hisznek benne.
Nem szeretnék egyik párthoz sem csatlakozni, természetesen ha megkeresnek elgondolkodom rajta. Nagyon jók a tanácsadóim.
Nagy hangsúlyt szeretnék fektetni a gyerekekre, a gyermekétkeztetésre és úgy gondolom, ha egy gyerek jól tanul, akkor találkozhasson sztárokkal...

Mindemellett szeretnék javítani az utak állapotán és kellemesebbé tenni a falu temetőjét is.

Győzike klipet forgat - KÉPGALÉRIA

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm