-4 °C Budapest

Mámoros legénybúcsú - Mit, hol, mennyiért?

Pénzcentrum
2006. február 22. 12:10

Az utolsó szabad éjszakák egyike, a legjobb haverokkal...valami emlékezetesnek kell történnie a legénybúcsún, amire a kínálatot szemlélve van is esély. A következőkben megnézzük, mennyiért "szerezhetünk be" egyes programkomponenseket kényelmesen, képes összeállításokat és beszámolókat böngészve az interneten, illetve egy kis utánajárással.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az utolsó szabad éjszakák egyike, a legjobb haverokkal...valami emlékezetesnek kell történnie a legénybúcsún, amire a kínálatot szemlélve van is esély. A következőkben megnézzük, mennyiért „szerezhetünk be” egyes programkomponenseket kényelmesen, képes összeállításokat és beszámolókat böngészve az interneten, illetve egy kis utánajárással.

Előrebocsátjuk, hogy a lehetőségek végtelenek, most elsősorban néhány standard „kelléken” zongorázunk végig.

Bizonyára sokakat megihletett már az amerikai filmekben látható tortajelenet, ezt a következő formában rendelhetjük meg a neten: a 1.5 méter magas és csaknem 1 méter széles torta a leendő férj elé gurul, majd kiugrik belőle egy dekoratív táncoslány, aki rövid show-val dobja fel a hangulatot. Mindez 75 ezer forintjába kerül a szervezőbrigádnak amennyiben a meglepkek.hu-ról rendelik meg.

Minden legénybúcsú elkerülhetetlen eleme a nők mellett az ivás: a kellemest a még kellemesebbel összekötve rendelhetünk ún. cici service-t, melynek keretében 98,100 Ft-ért 2 lány toplessben szolgál fel 4 órán keresztül.

Természetesen kérhetünk topless mixershowt is 123 ezerért, melyet a felszolgálással együtt megrendelve engedményre is számíthatunk.

A választható rendőr show keretében két lány rendőrként érkezik a helyszínre, az ünnepeltet megbilincselik, majd 60 ezerért vetkőzős műsort adnak.

Amennyiben nem preferáljuk a netes beszerzést, elnézhetünk 1-2 night clubba, ahol kiválaszthatjuk a kívánt lányokat. Információink szerint 2 lány, 10 perces tánc erejéig 30-40 ezer forintba kerülhet, amiben már benne van a házhozszállítás is.

Természetesen felmerülhet lehetőségként az is, hogy a célszemélyt elvigyük egy legális szórakozóhelyre, ahol egy-egy tabla dance-ért 5-10 ezer Ft-ot kell fizetni, attól függően, hogy a vendég „mekkora szabadságot élvez”.

Összességében elmondható, hogy 25-30 ezer forintból már igényes lányt rendelhetünk, jó műsorral (pl. a Hara Show-tól), a sztárvendégek azonban dupla áron mennek. Ha bevállalósabb buliban gondolkodunk, információink szerint 2 lány egész éjszaka full extrás csoportszórakozást nyújt 200 ezer Ft körüli listaáron.

Ha sikerült választani a széles palettáról, már csak az ital-kérdést kell megoldani és indulhat a buli...

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 8. szerda
Mária
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?