Bíróság előtt a szexbotrány! - Kiszivárgott jelenetek...

Pénzcentrum
2006. február 20. 05:55

A Grand Theft Auto című játékprogram kiadója, a Take Two az eddiginél is több perre számíthat a játék miatt, mostanra ugyanis a részvényesek is megelégelték a vállalati értéket romboló botránysorozatot.

A Grand Theft Auto című játékprogram kiadója, a Take Two az eddiginél is több perre számíthat a játék miatt, mostanra ugyanis a részvényesek is megelégelték a vállalati értéket romboló botránysorozatot.

 

Mint ismeretes, a program rejtett szexjeleneteket tartalmazott, ennek ellenére korhatár megjelölés nélkül került forgalomba. Később a kiadó elkészítette a tiszta, nem kívánatos jelenetektől megszűrt változatot is, eddigre azonban számos üzlet száműzte a polcokról a programot.

 

A jelenlegi perhullámot azon részvényesek képviselői indítotják el, akik a kiadás napja és a botrány kirobbanása között birtokolták a papírokat, ezért kénytelenek voltak elszenvedni az árfolyam esést. A vád szerint a cég nem szándékosan rejtegetett fontos részleteket befektetői elől és a trükköt egyértelműen azért vetették be, hogy a korhatár megjelölés kiküszöbölésével szélesebb körben értékesíthessék a programot.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 30. csütörtök
Pál
26. hét
Június 30.
Aszteroida világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?