2 °C Budapest

Két hét haladék a dugóig... - Fagyot remélnek az autósok?

Pénzcentrum
2006. február 15. 09:05

Ma indul az idei, összesen 200 kilométer utat érintő felújítási hullám Budapesten, melynek első ütemében 34 helyszínen várható a munkák megkezdése.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Ma indul az idei, összesen 200 kilométer utat érintő felújítási hullám Budapesten, melynek első ütemében 34 helyszínen várható a munkák megkezdése – írja a Népszabadság.

Az autósok azonban a rossz idő miatt kapnak némi haladékot, a forgalomzavaró munkálatok nagy része ugyanis csak később kezdődik el. A hidegben is végezhető közműjavításokhoz persze már most hozzáfognak, így például a Parlament előtt a Pesti alsó rakparton vagy az Istenhegyi úton már tapasztalhatják az arra járók a munkálatokat.

A legnagyobb forgalmi akadályt minden bizonnyal a Pesti alsó rakpart Margit híd és Szabadság híd közötti szakaszának felújítása okozza, torlódáshoz vezethet azonban a Bem rakpart és a Lánchíd utca lezárása is.

Az idén összesen 200 kilométer utat hozat rendbe a városháza öt ütemben, melyből a ma kezdődött első szakasz felújításai a tervek szerint május végén fejeződnek be.

A forgalmat leginkább zavaró munkálatokra nyáron kerül majd sor, akkor újítják fel faltól falig a Bécsi utat, az Üllői utat, a Szliágyi Erzsébet fasort, a Pacsirtamező utcát és a Lajos utcát.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 30. kedd
András, Andor
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?