28 °C Budapest

Az év legjobb autói: 15 tuti választás!

Pénzcentrum
2006. február 15. 14:35

Autóvásárlás előtt szinte mindenki tanácstalan, körülnézünk, végigolvasgatjuk a szakvéleményeket, átnézzük az érdekesebb listákat, majd döntünk. A Money Magazine által összeállított tippek is segíthetnek valamelyest a folyamat előrevitelében, a lap ugyanis nem mesterséges jellemzők szerint tesz vételi javaslatot, hanem a biztonság, értékállóság és teljesítmény alapján rangsorol.

Kategóriájukban a következő modellek bizonyultak elsőnek:

-         Mazda 3: Az értékelés szerint a Mazda maga mögé utasítja a Toyota Corolla-t és az új Honda Civic-et is, mivel rendkívül könnyen kezelhető, stílusos és egyszerűen élmény vezetni...

-         BMW 3-as sorozat: A szakírók szerint az Infiniti és a Lexus kihívására válaszolva a BMW olyan új sorozattal állt elé, mely lóerőben, fékrendszerben és kezelhetőségben is maga mögé utasítja vetélytársait.

-         Honda Accord: A modell melletti érvek között említhetjük a tágasságot, a kényelmet és a biztonságot, melyek ellenére megmaradt a sportos külső.

-         Audi A6: Ebben a luxus kategóriában a kinézet mellett a sportosság, a kényelem tökéletes egyensúlya döntött az Audi mellett.

-         Chrysler 300: A Money Magazine szerint egyszerűen ez az a nagyautó, amire az amerikaiak többsége vágyik.

-         Lexus LS 430: A német gyártók tanulhatnának a Lexustól értékállóság, megbízhatóság és ergonómia terén a nagy luxusautók kategóriájában...

-         Chevrolet Corvette: Ár-érték arányban nem akadt versenytársa a sportkocsi kategóriában.

-         Ford Mustang: A szakírókat a retró stílus mellett a 4 ülés és a megfizethető ár (az USA-ban...) fogta meg.

-         Subaru Legacy/Outback: A Subari modellek eddig is lenyűgözték technikai tulajdonságaikkal a szakértőket, mostanra azonban a kinézet is rendben van.

-         Honda Odyssey: Könnyű kezelhetőségével és praktikus belső kialakításával tört az élre a minivan kategóriában.

-         Toyota RAV4: Kicsi és sportos, ebben áll a vonzereje.

-         Honda Pilot: Elérhatő árú, nyolcszemélyes, jól összerakott terepjáró.

-         Mercedes ML-osztály: A megnövelt utas és csomagtér, a jobb gyorsulás és a nagyobb üzemanyag hatékonyság segítette győzelemhez a Mercedes-t.

-         Chevrolet Tahoe: Az újratervezett, kényelmesebb és könnyebben kezelhető Tahoe a nagyterepjáró kategória egyértelmű uralkodója.

-         Land Rover Range Rover: Stílusos, terepen is jól megy és ár-érték arányban is megfelelő, ennyi elég volt a sikerhez.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?