26 °C Budapest

Mi kerül a Tesco-kosárba? - Semmi!

Pénzcentrum
2006. február 10. 11:05

Miután bejelentette a Tesco, hogy növekedésének motorját a közeljövőben az Egyesült Államok piaca jelentheti, máris leszögezte a menedzsment, hogy a belépést semmiképp sem akvizícióval képzelik el.

A társaság befektetői amiatt aggódtak, hogy a Tesco esetleg túl drágán tör be a Wal-Mart felségterületére, egyelőre azonban úgy tűnik, a bevásárlás elmarad.

Azt azonban kiemelte a vezetés, hogy semmiképp nem szeretnének elhanyagolható szerepet játszani a tengerentúli piacon, ám a dinamikus növekedési tervek reményeik szerint belső forrásból is megvalósíthatók.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?