Hétfőtől leszerelik a képviselőket

Pénzcentrum
2006. február 10. 08:15

Hétfőn tartja utolsó ülésnapját a parlament. A képviselők kötelesek lesznek visszaadni a diplomata útleveleiket és el kell számolniuk a náluk lévő eszközökkel, de a szolgálati időszakra kapott laptopot ugyanakkor megvásárolhatják - írja a Kormányzati Hírportál.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Hétfőn tartja utolsó ülésnapját a parlament. A képviselők kötelesek lesznek visszaadni a diplomata útleveleiket és el kell számolniuk a náluk lévő eszközökkel, de a szolgálati időszakra kapott laptopot ugyanakkor megvásárolhatják – írja a Kormányzati Hírportál.
Jellemzően zárószavazások képezik az Országgyűlés tavaszi ülésszakának jövő hétfői, utolsó ülésnapjának programját, amely egyben minden bizonnyal az egész ciklus záróülése is lesz. Az előzetes napirendi javaslat alapján a parlamenti munkát a miniszterelnök napirend előtti felszólalása nyitja majd meg.

Az interpellációk, az azonnali kérdések és válaszok, valamint a kérdések elhangzása után mintegy húsz előterjesztés végszavazása várható, és a határozathozatalok után a kormány kérésére még öt törvényjavaslat általános vitájának megkezdése is vár az Országgyűlés tagjaira. Ebből kettő együttes vita lesz. A munka végeztével a szándékok szerint Szili Katalin házelnök zárja az ülést.  

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 4. szombat
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 4. 19:20