28 °C Budapest

Kemény fába vágja fejszéjét a Tesco

Pénzcentrum
2006. február 9. 09:50

Jövőre szeretne az amerikai piacon is megjelenni a Tesco, ahol elsősorban a nyugati-parton nyitna, az amerikai igényekre szabott, új típusú egységeket.

 

A vállalat évente 436 millió dollárt költ majd a tengerentúli divízió felfuttatására, mely várhatóan már a második működési év végére eléri a fedezeti szintet.

 

2007-ben a tervek szerint csak kevés üzletet nyitnak, de nagyon gyors terjeszkedést szeretnének véghez vinni, melyet részben az újdonság varázsától, részben pedig az adaptált üzleti modelltől remélnek. Egy biztos, a világ legnagyobb kiskereskedőjének is lesz egy-két szava a Tesco belépéséhez...

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?