Újra versenyben a Skype! - Még könnyebb lesz olcsón telefonálni?

Pénzcentrum
2006. február 8. 01:40

Az elmúlt napok során az internetes telefónia úttörője, a Skype megállapodások tömegét jelentette be, melyek keretében a vállalat számos vezető tech céggel állt össze, hogy kényelmesebbé tegye a VoIP kommunikációt. Az innovativitásra természetesen szükség is van, hiszen az egyre éleződő verseny miatt a Skype piaci részesedése drámai mértékben csökkent.

Az együttműködési meggálapodások egyike a D-Link-kel köttetett, melynek köszönhetően a jövőben elérhető lesz egy olyan adapter, melynek segítségével a hagyományos telefonkészülékek is használhatók lesznek Skype kommunikációra.

Az IPEVO-val kötött együttműködés keretében piacra dobnak majd egy vezeték nélküli USB-s Skype telefont, míg a Kodak az online fotómegosztási szolgáltatást támogatja.

A Panasonic arra vállalkozott, hogy olyan telefont fejleszt ki, mely egyszerre képes a Skype-ra és a hagyományos vonalra érkező hívásokat kezelni.

A Skype egyértelmű törekvése, hogy az internetes telefonálást mobilizálja, ebbe az irányba mutat az is, hogy a NETGEAR-rel kötött szerződés keretében egy WiFi telefont is kifejlesztenek, így tulajdonképpen bárhonnan tudunk Skype tarifával beszélni, ahol kapcsolódhatunk vezeték nélküli hálózatra.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 7. szerda
Róbert
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?