1 °C Budapest

Újra versenyben a Skype! - Még könnyebb lesz olcsón telefonálni?

Pénzcentrum
2006. február 8. 01:40

Az elmúlt napok során az internetes telefónia úttörője, a Skype megállapodások tömegét jelentette be, melyek keretében a vállalat számos vezető tech céggel állt össze, hogy kényelmesebbé tegye a VoIP kommunikációt. Az innovativitásra természetesen szükség is van, hiszen az egyre éleződő verseny miatt a Skype piaci részesedése drámai mértékben csökkent.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az együttműködési meggálapodások egyike a D-Link-kel köttetett, melynek köszönhetően a jövőben elérhető lesz egy olyan adapter, melynek segítségével a hagyományos telefonkészülékek is használhatók lesznek Skype kommunikációra.

Az IPEVO-val kötött együttműködés keretében piacra dobnak majd egy vezeték nélküli USB-s Skype telefont, míg a Kodak az online fotómegosztási szolgáltatást támogatja.

A Panasonic arra vállalkozott, hogy olyan telefont fejleszt ki, mely egyszerre képes a Skype-ra és a hagyományos vonalra érkező hívásokat kezelni.

A Skype egyértelmű törekvése, hogy az internetes telefonálást mobilizálja, ebbe az irányba mutat az is, hogy a NETGEAR-rel kötött szerződés keretében egy WiFi telefont is kifejlesztenek, így tulajdonképpen bárhonnan tudunk Skype tarifával beszélni, ahol kapcsolódhatunk vezeték nélküli hálózatra.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 6. hétfő
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?