26 °C Budapest

A csőd országa vagyunk!

Pénzcentrum
2006. február 8. 08:31

A Creditreform jelentése szerint a kelet- és közép-európai uniós országok közül hazánkban regisztrálták a legtöbb vállalati csődöt 2005-ben.

 

Az adatok szerint Magyarországon tavaly csaknem 8 ezer felszámolási eljárás indult, míg a dobogó második fokán álló Csehországban mindössze 3,800 volt ezek száma. A legjobb évet Észtország zárta 450 regisztrált felszámolással.

 

A legfrissebb számok is azt mutatják, hogy a felszámolási eljárások száma évről évre emelkedik hazánkban, míg a térségi átlag az előző évihez képest javulást mutat.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?