5 °C Budapest

Feketelistán Magyarország! - Egyszerű lopás áll a rejtélyek mögött?

Pénzcentrum
2006. február 7. 11:45

Több nemzetközi internetes áruház is tiltólistára tette hazánkat, miután az ide küldött csomagok számos alkalommal nem érkeztek meg. A Magyar Posta nem tartja felelősnek magát, azt azonban elismerték, hogy a rendelt áruk zömének útját nem is tudják nyomon követni.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Több nemzetközi internetes áruház is tiltólistára tette hazánkat, miután az ide küldött csomagok számos alkalommal nem érkeztek meg. A Magyar Posta nem tartja felelősnek magát, azt azonban elismerték, hogy a rendelt áruk zömének útját nem is tudják nyomon követni – írja a Magyar Hírlap.

 

Akadt olyan vásárló, akinek az Amazon kétszer is sikertelenül szállított, harmadjára pedig már nem küldték el a csomagot, inkább visszafizették a pénzt.

 

Természetesen mindig is vesztek el csomagok, a hasonló esetek azonban az elmúlt fél évben olyannyira gyakorivá váltak, hogy több külföldi internetes áruház tiltólistára tette Magyarországot.

 

Az igazsághoz persze hozzá tartozik, hogy nem kizárólag a külföldről érkező küldemények válnak köddé. A Magyar Postától tavaly összesen 600 elveszett külföldi csomag után kértek a címzettek kártérítést, akik fele meg is kapta azt.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?