32 °C Budapest

Tűkön ül a Tesco! - Közeleg a nagybevásárlás...

Pénzcentrum
2006. február 3. 10:05

Piaci pletykák szerint nagybevásárlásra készül a Tesco, a brit cég állítólag élénken érdeklődik az Ahold iránt, ám szakértők szerint reálisabb célpont lehet a Carrefour.

 

A jelenlegi természetesen nem az első eset, hogy a Tesco állítólag kinézte magának a holland céget, már 2003-ban is lehetett hallani hasonló pletykákat.

 

Szakértők kiemelik, hogy a Tesco számára stratégiai fontosságú lenne az Ahold cseh, szlovák és lengyel egységeinek megszerzése, a régió ugyanis az óriás növekedésének motorja.

 

A brit hipermarketóriás részvényesei azonban nem nézik jó szemmel a „várható” tranzakciót, félnek ugyanis, hogy a Tesco a licit miatt túl sokat fizethet a célvállalatért...

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22