33 °C Budapest

Félidőben a marketinges prostituáltak

Pénzcentrum
2006. február 3. 12:40

Az uniós pályázati pénzből finanszírozott marketingképzésben részt vevő prostituáltak kipipálták az első félévet, így a program felén már sikeresen túl vannak - írja az Edupress.

Az uniós pályázati pénzből finanszírozott marketingképzésben részt vevő prostituáltak kipipálták az első félévet, így a program felén már sikeresen túl vannak – írja az Edupress.

A Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesülete által szervezett tanfolyam tavaly szeptemberben indult és 17 prostituált vesz részt rajta. A kiválasztottak között van egyetemi diplomával rendelkező és negyven év feletti örömlány is.

A program elsősorban a reklámmenedzsmentre és a vállalkozói ismeretekre koncentrál, a jelentkezés feltétele az érettségi vizsga megléte volt.

A lányokat a fentiek mellett felkészítik az angol középfokú nyelvvizsgára és számítógépes imereteket is tanítanak nekik, hogy könnyebb legyen elhelyezkedniük.

A pályázatban természetesen utókövetés is szerepel, vagyis az egyesület a képzés befejezését követően hat hónapon át követi a résztvevők pályafutását.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?