9 °C Budapest

Félidőben a marketinges prostituáltak

Pénzcentrum
2006. február 3. 12:40

Az uniós pályázati pénzből finanszírozott marketingképzésben részt vevő prostituáltak kipipálták az első félévet, így a program felén már sikeresen túl vannak - írja az Edupress.

Az uniós pályázati pénzből finanszírozott marketingképzésben részt vevő prostituáltak kipipálták az első félévet, így a program felén már sikeresen túl vannak – írja az Edupress.

A Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesülete által szervezett tanfolyam tavaly szeptemberben indult és 17 prostituált vesz részt rajta. A kiválasztottak között van egyetemi diplomával rendelkező és negyven év feletti örömlány is.

A program elsősorban a reklámmenedzsmentre és a vállalkozói ismeretekre koncentrál, a jelentkezés feltétele az érettségi vizsga megléte volt.

A lányokat a fentiek mellett felkészítik az angol középfokú nyelvvizsgára és számítógépes imereteket is tanítanak nekik, hogy könnyebb legyen elhelyezkedniük.

A pályázatban természetesen utókövetés is szerepel, vagyis az egyesület a képzés befejezését követően hat hónapon át követi a résztvevők pályafutását.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 6. csütörtök
Ivett, Frida
18. hét
Május 6.
Jelszó világnap
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 5. 20:40