Non-stop ingyen pornó egy évig

Pénzcentrum
2006. február 2. 09:30

Új, műholdas digitális szolgáltatást indítana Magyarországon Digi Tv néven a Teszári Zoltán romániai milliárdos érdekeltségi körébe tartozó EMKTV. A cég a hatósági engedélyek beszerzése után, dömpingáron kínálná alapcsomagját, amellyel jelentősen átrendezné a hazai kábelszektort.

Új, műholdas digitális szolgáltatást indítana Magyarországon Digi Tv néven a Teszári Zoltán romániai milliárdos érdekeltségi körébe tartozó EMKTV. A cég a hatósági engedélyek beszerzése után, dömpingáron kínálná alapcsomagját, amellyel jelentősen átrendezné a hazai kábelszektort. - írja mai számában a Világgazdaság
 
A Digi TV - a partnereinek kiküldött tájékoztató szerint - egy évig ingyen kínál majd 34 magyar nyelvű csatornát az előfizetőinek. Egyetlen feltételként meg kell vásárolni egy 21,6 ezer forintos vevőberendezést - akár 12 havi részletre is -, és kétéves hűségnyilatkozatot kell aláírni a cégnél. Az egyéves ingyenes szolgáltatás után a havi díj még mindig alacsony, 2700 forint marad. A műsorokat műholdról terjesztik majd - akárcsak a már piacon lévő UPC Direct (amelynek alapcsomagja jelenleg 3990 forint) -, így parabolaantennával az adás lényegében bárhol fogható lesz.
Ám a rendkívül kedvezőnek tűnő "fapados" műsorterjesztésnek vannak hátulütői is. A romániai központú cég takarékossági okok miatt a hírek szerint nem cseréli le például az ott terjesztett képet, csak egy külön hangsávon magyar szinkron kerül rá. Így a külföldi adók képsoraira Magyarországon is román felirat kerül. Az előzetesen meghirdetett csomagban egyetlen hírcsatorna van, a Hír TV. Nincs a listán az M2 és az ATV sem, de van helyette egy, az alapszolgáltatás részét képző, napi 24 órában látható pornócsatorna, amelyre idáig nem volt példa a magyar piacon.
A Digi TV adása a tervek szerint szerdán indult volna, ám a startot elhalasztották egy vagy két héttel. A kiszivárgott előfizető-gyűjtési akció ugyanakkor már komoly aggodalmat keltett a piacon. A tévécsatornákkal már megállapodott a román vállalkozás magyarországi partnere, az Egyesült Magyar Kábeltelevízió (EMKTV) Kft., a hatóságoknál azonban még nem regisztrálta magát. Az egyéves ingyenes szolgáltatással járó "nem tisztességes piaci magatartásra" több cég is felhívta a hatóságok figyelmét. Számításaik szerint képtelenség nyereségesen kijönni az első ingyenes és a második év 2700 forintos havi díjából, hiszen a kábelszolgáltatóknak fizetniük kell a televízióknak a műsorokért. Ez a Digi TV alapcsomagjában lévő tévék esetében egy előfizetésre lebontva önmagában körülbelül 1800 forintba kerül. Ehhez jön még a műholdbérlet és az adminisztrációs költségek.
Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 30. csütörtök
Pál
26. hét
Június 30.
Aszteroida világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?