28 °C Budapest

Betiltják a farmert az iskolákban

Pénzcentrum
2006. február 2. 14:15

2007 januárjától tilos lesz a farmernadrág viselése a nyugat-ausztráliai középiskolákban, mivel az illetékes hivatalnokok nem tartják helyesnek, hogy szinte minden fiatal ezt a viseletet választja - írja az Edupress.

2007 januárjától tilos lesz a farmernadrág viselése a nyugat-ausztráliai középiskolákban, mivel az illetékes hivatalnokok nem tartják helyesnek, hogy szinte minden fiatal ezt a viseletet választja – írja az Edupress.

Az oktatási minisztérium szóvivője azzal indokolta a döntést, hogy a farmer kizárólag szabadidőruha és tűrhetetlen az, hogy a középiskolákban szinte egyenruhaként hordják a diákok.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?