2 °C Budapest

Két óriással erősített a Campona

Pénzcentrum
2006. január 31. 09:20

Az Electro World mellett a C&A Mode is megjelenik a Camponában, mindkét cég tavasszal nyitja meg üzletét. Az elektronikai óriás 3,600, a divatkereskedelmi vállalat pedig 1,200 négyzetméteren tevékenykedik majd. A betörésre a Match és a Giacomelli áruházak megszűnésével nyílt lehetőség.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az Electro World mellett a C&A Mode is megjelenik a Camponában, mindkét cég tavasszal nyitja meg üzletét. Az elektronikai óriás 3,600, a divatkereskedelmi vállalat pedig 1,200 négyzetméteren tevékenykedik majd. A betörésre a Match és a Giacomelli áruházak megszűnésével nyílt lehetőség – írja a Napi.

A terjeszkedésben érdekes, hogy a C&A eddig jellemzően belvárosi helyszíneket választott, most azonban úgy tűnik, a külsőbb régiókat is célbe veszik.

A jelenlegi megállapodással a Campona lépéselőnybe került a Savoya Parkkal szemben, mivel mindkét most betelepülő láncnak jelentős a vásárló vonzó ereje.

A bevásárlóközpont számára szintén pozitív, hogy a környéken egyedül náluk működik multiplex és a tropikárium is tömegeket vonz.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?