20 °C Budapest

Emeltdíjas SMS-ből kampányol a Fidesz?

Pénzcentrum
2006. január 26. 11:29

A 2002-es választások két fordulója között küldött, többmilliósra becsült SMS- és e-mail-forgalom többszörösére számíthatunk az idei voksoláson, mivel a pártok egyre tudatosabban használják a modern kommunikációs csatornákat.

A 2002-es választások két fordulója között küldött, többmilliósra becsült SMS- és e-mail-forgalom többszörösére számíthatunk az idei voksoláson, mivel a pártok egyre tudatosabban használják a modern kommunikációs csatornákat – írja a Magyar Hírlap.

A lakossági üzenetek mellett vélhetően több lesz a közvetlenül a pártoktól induló akció is. Erre enged következtetni az is, hogy a nagy pártok már a választás óta eltelt időszakban is szívesen használták ezeket a módszereket, igaz főként fordított irányban, a vélemények begyűjtésére.

A Fidesz egyébként nemrég új színt vitt a politikai SMS-kampányba, a párt honlapján ugyanis emeletdíjas (240 Ft-os) üzenettel lehet előfizetni a kampányhírekre. Az összeg természetesen pótlólagos forrást jelent a kampányfinanszírozásban, amellett hogy a kezdeményezés az aktív kommunikációt is segíti.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 7. szerda
Róbert
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?