14 °C Budapest

Fekete vagy piros? - Pörög a biznisz

Pénzcentrum
2006. január 13. 09:18

Újabb elektronikus kaszinókat létesítene hazánkban az európai piacon is meghatározó szereplőnek számító osztrák Novomatic AG, mely elsősorban a nyugat-dunántúli nagyvárosokban képzeli el a terjeszkedést - írja a Világgazdaság.

Újabb elektronikus kaszinókat létesítene hazánkban az európai piacon is meghatározó szereplőnek számító osztrák Novomatic AG, mely elsősorban a nyugat-dunántúli nagyvárosokban képzeli el a terjeszkedést – írja a Világgazdaság.

A cég tervei között szombathelyi, székesfehérvári vagy tatabányai expanzió szerepel, a részletek azonban egyelőre nem ismertek.

A vállalat jelenleg az AGI American Games Kft-n keresztül tevékenykedik Magyarországon, mely Sopronban két, Budapesten 3 elektronikus kaszinót működtet és Győrben is van érdekeltsége. A cég emellett játékautomaták bérbeadásával és kábelgyártással foglalkozik.

A Novomatic a szomszédos országokban, Szlovéniában és Horvátországban is meg szeretné erősíteni a jelenlétét, miután nemrég Dél-Németországban is újabb egységeket nyitottak.

Magyarországon az elektronikus kaszinók piacán jelenleg a plázákban jelen lévő Merkur Spielothek a legnagyobb szereplő, mellettük komoly érdekeltsége van a Senator-hálózatnak is.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
EZT OLVASTAD MÁR?