32 °C Budapest

Fekete vagy piros? - Pörög a biznisz

Pénzcentrum
2006. január 13. 09:18

Újabb elektronikus kaszinókat létesítene hazánkban az európai piacon is meghatározó szereplőnek számító osztrák Novomatic AG, mely elsősorban a nyugat-dunántúli nagyvárosokban képzeli el a terjeszkedést - írja a Világgazdaság.

Újabb elektronikus kaszinókat létesítene hazánkban az európai piacon is meghatározó szereplőnek számító osztrák Novomatic AG, mely elsősorban a nyugat-dunántúli nagyvárosokban képzeli el a terjeszkedést – írja a Világgazdaság.

A cég tervei között szombathelyi, székesfehérvári vagy tatabányai expanzió szerepel, a részletek azonban egyelőre nem ismertek.

A vállalat jelenleg az AGI American Games Kft-n keresztül tevékenykedik Magyarországon, mely Sopronban két, Budapesten 3 elektronikus kaszinót működtet és Győrben is van érdekeltsége. A cég emellett játékautomaták bérbeadásával és kábelgyártással foglalkozik.

A Novomatic a szomszédos országokban, Szlovéniában és Horvátországban is meg szeretné erősíteni a jelenlétét, miután nemrég Dél-Németországban is újabb egységeket nyitottak.

Magyarországon az elektronikus kaszinók piacán jelenleg a plázákban jelen lévő Merkur Spielothek a legnagyobb szereplő, mellettük komoly érdekeltsége van a Senator-hálózatnak is.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22