32 °C Budapest

Aggódnak az amerikai autóóriások - Kitör a kínai forradalom?

Pénzcentrum
2006. január 12. 09:50

Bizonyára a legtöbb autós soha életében nem hallott még a Geely nevű kínai autógyártóról, az amerikaiak azonban nagyon is ismerik a nevet, sőt rettegnek is tőle.

Bizonyára a legtöbb autós soha életében nem hallott még a Geely nevű kínai autógyártóról, az amerikaiak azonban nagyon is ismerik a nevet, sőt rettegnek is tőle.

 

A Geely Kína harmadik legnagyobb autógyártója, mely eddig egyetlen modellt sem értékesített az USA-ban, a detroiti autóshoen azonban megmutatta magát és úgy tűnik, meglehetősen mély benyomást tett a közönségre.

 

A Geely tervei szerint két éven belül 10,000 dollár alatti áron értékesítik majd az Egyesült Államokban a Free Cruiser egyes modelljeit. (Egy hasonló kategóriájú, amerikai gyártású autó legalább 12 ezer dollárba kerül ma.)

 

A kínai cég alelnöke elmondta, hogy már most több tucat megkeresést kapott a világ minden tájáról, mivel sokan szeretnék árusítani a modelleket.

 

Jelenleg azonban biztosnak tűnik, hogy nem a Geely lesz a legelső kínai gyártó, aki betör Amerikába, hiszen a Chery Automotive már jövőre eljuthat a tengerentúlra.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22