30 °C Budapest

Légvárgyár született

Pénzcentrum
2006. január 3. 11:46

Hazánkban építi fel első kelet-közép-európai gyártóbázisát a felfújható szabadidős játékokat és sporteszközöket, illetve reklámfelületeket gyártó holland Sidijk BV- írja a Napi Gazdaság.

Hazánkban építi fel első kelet-közép-európai gyártóbázisát a felfújható szabadidős játékokat és sporteszközöket, illetve reklámfelületeket gyártó holland Sidijk BV- értesült a Napi Gazdaság.
A több ütemben megvalósuló, több milliárd forintos beruházás helyszíne valószínűleg Pécs lesz. Az első ütemét tekintve is több mint félmilliárdos, zöldmezős építésről a Sidijkkel már történtek tárgyalások, jelenleg a terület kiválasztása folyik, a feltételekről még további egyeztetések szükségesek.

A beruházáshoz szükséges terület nagysága miatt egyelőre nem biztos, hogy az ipari parkba települ a Sidijk. A cég idén egy alapanyaggyártó bázist és egy logisztikai központot szeretne létrehozni. A vállalat nyugat-európai gyártását fokozatosan Magyarországra költözteti, melyet üzembővítés előz majd meg.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 28. kedd
Levente, Irén
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?